Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi lesz velünk?! Félek, hogy vége.
NEm részletezem, hogy mi történt, de nem megcsalás, és nem 3. ember vna a kapcsolatba.
Csak elég csúnyán összevesztünk a barátnőmmel. Azóta interneten nem ír vissza semmit, telefont ha fel is veszi, tök ilyen fura hangon beszél bele, olyan lekezelően, vagy nemistudom...
ez hétfőn volt, és megőrülök, hogy nem tudok beszélni vele úgy mint régen...kimondhatatlanul szeretem, és szerelmes vagyok belé...elérte, hogy beleszeressek mint egy kisdiák...
Félek, hogy szakítást tervez velem.
Ő is szerelmes (vagy lehet hogy csak volt) belém, nemtudom...de ugyérzem ha szakítunk, és vége...képtelen leszek elfelejteni, és továbblépni...:/ most is mindenről ő jut az eszembe, bárhova nézek, bármit gondolok...
és sírok mint egy kis f*sz miatta, és lehet meg sem érdemli, de nemtudok mit csinálni....
21/F
18/L
távkapcsolat, idestova 7 hónapja
7 hónap még nem a világ, és rengeteg hal van még a tengerben. Sokkal jobbak is.
Ha szerelmes lenne nem csinálna ilyet, távkapcsolatnak sincs sok értelme. Egy 18 éves lány meg nem fog megállapodni, még csak most kezd el majd kalandozgatni, hagyd a fenébe. Ne keresd majd ha keres akkor beszélsz vele, ha nem keres akkor felesleges hülyét csinálni magadból.
nincsen 3. ember! az én oldalamról egészbiztos, az övéről meg csak reménykedem...
nemigazán tudom ezt leírni, hogy mit csináltam, de már 100 szor bocsánatot kértem, smst is küldtam nemis egyet...üziket is...
de nem megcsalás meg másik nő van a dologban...egy félreérés az egész...
igazából az érdekel, hogy ez a viselkedése arra utalhat, hogy szakítani fog?! :(
nem adtam neki virágot, mert távkapcsolat, és elvileg pénteken találkoznánk...és akkor pótolunk be mindent..
de gyanus, hogy nemkell mennem..:( de nem ez miatt van kibukva, ezt megbeszéltük, hogy ígylesz már hetekkel előre
faxomat...elb*sztam...és csak az én hibám..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!