Mi történt velem/velünk?! Hogyan tovább? Lehet, hogy egyszerűen vége mindennek köztünk?
Párommal 4 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve együtt is élünk. 23/L éves vagyok, Ő 22. Dolgozunk, mondhatjuk, hogy normális állása van mindkettőnknek és van egy havanese kiskutyánk.:)
A probléma elég nagy kb. az utóbbi 1 évben. Állandóan veszekszünk, szinte rögtön felhúz mindennel. Nem akarom, hogy így legyen, de úgy érzem, hogy nem tudom már megoldani, ami köztünk van. Az utóbbi pár hónapban pedig még rosszabb, ami köuztünk van.
A szex sem működik, miután nem tudunk beszélgetni egymással vagy jól összevesztünk, én nem tudom elfelejteni. Aztán már nem kívánom Őt.
Nem tudom mit tegyek, nem tudom mi történt, mit tehetnék, olyan mintha csak egymás mellett élnénk. 4 évet nem tudok elfelejteni. Ő szeret engem nagyon, de én már nem tudom, hogy mennyire szeretem még.....
Kérlek segítsetek!
Nem tudom mit fogok tenni. Köszönöm a válaszokat. Nem tudom elfogadni, hogy vége lenne. Megint megpróbálom megbeszélni, csak tanácstalan vagyok. És ha külön kellene költözni azt nem tudom, hogy lehet elviselni. Néha vágyom a szenvedélyre, a romantikára, de Ő nem olyan aki ezt megadja nekem és ezzel tisztában vagyok. A figyelmetlensége, a nem törődömsége volt az első, ami ezeket az érzéseket kiváltotta. És nem képes egy iskolát sem befejezni. Nem tudom már elviselni az életvitelét, én vagyok elégedetlen és úgy érzem nem tudom elfogadni a dolgait. Borzasztó, hogy így vagyunk és, hogy 2 ember, aki szerelmes volt és boldogok voltak, hiába szerették egymást és hiába terveztek, mert most ez van. Akkor egyáltalán minek?
Szerettem nagyon és most nem tudom mit érzek. Ha nincs itt könnyű szeretettel gondolni rá, de ha itt van, akkor nem megy. Lehet, hogy életem legnagyobb hibája lesz, ha szétköltözünk.
hasonló cipőben járok mint te,igaz nálunk a "békülősszex" az fantasztikus,de amugy egy katasztrofa lassan ami van...és már hiába látom hogy probál kedves és figyelmes lenni,már késő...
szétköltözés? próbát nem megér? talán menthető...egy darabig...vagy rájössz hogy nélküle jobban elvagy...
22/L
Az az igazság, hogy teljesen különbözik az életfelfogásotok, életviteletek. Ez szép lassan kiderült számodra és kiábránditott.
Áltathatod magadat, de ő SOHA nem fog megváltozni.
Barátnőm hozzáment a nagy szerelméhez: jóképű, férfias, minden csaj álma. Aztán a csaj csinált 2 diplomát, mig a pasi maradt újságkihordó és NAGYON jól érezte magát, hogy ő már délután 2-től gépezhet, micsoda klassz világ. Semmi motiváció.
Természetesen a csaj kiábrándult, elvált, most boldog egy másik srác oldalán. Neki is fájt, de tudta, hogy nincs közös jövőjük.
Ahogy nektek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!