Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél évre elutazik a párom. Mi lesz velünk?
Figyelt kérdés
19éves vagyok.. a nagy,vak szerelem 3éve kezdődött, és a mai napig tart.. ám,párom már 25 éves, és be kellet látnia,itt , Magyarországon nem tud megélni..kimegy külföldre a rokonaihoz, fél évre, viszont nekem muszáj maradnom, még egy és van vissza a főiskolából, nyáron pedig a nagyszüleim gondozása mellett dolgoznom kell! Amerikába megy.. skypen tudunk csak beszélni fél évig..szerintetek ezt kibírja egy kapcsolat? Napok óta sírunk, nekem főleg nagyon nehéz..iszonyatosan ragaszkodok hozzá!2012. máj. 29. 20:31
1/8 anonim válasza:
Ha nagyon szeretitek egymást ki fogjátok birni. Itt majd megmutatkozik, hogy mennyire értékesek vagytok egymásnak, vagy sem! A nyár amugyis hamar eltelik!
2/8 anonim válasza:
Feltekenysegre semmi okod, az en parom egy evig volt az usa ba es azt mondta hogy meg csak nem is csokolozott senkivel, mert annyira rondak ott a lanyok. ( californiaba volt es akkor meg nem voltuk egyutt)
3/8 anonim válasza:
Én 6 éve skypeon élem a kapcsolatomat... :)ki lehet bírni, csak ott kell lebegnie a szemetek előtt a célnak, hogy milyen jó lesz, ha végre együtt lehettek.
4/8 anonim válasza:
A távolság a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobbantja.
5/8 anonim válasza:
Én 19 voltam, a vőlegényem 20, amikor 6 hónapra külföldre kellett mennem.1 éve ismertük egymást.Akkor még nem volt mobil, internetről nem is álmodtunk.Postai levél volt, ami néha 4-5napig utazott.Idén lettünk 32 éves házasok.
Most már van skype, nem kell heteket várni egy levélre.Ki fogjátok bírni, és 40 év múlva majd mesélitek az unokáknak.Bízz magatokban!
6/8 anonim válasza:
Az én szüleim 2 évig éltek távházasságban, mert anyának még maradnia kellett egyetemen, mégis már együtt vannak 25 éve. Pedig akkor nem volt se msn se skype se mobil
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálok bízni a kapcsolatunkban, benne, és abban, hogy együtt maradunk ..
Nagyon nehéz lesz... már belegondolni is szörnyű..:(
De..remélem, minden megoldódik fél év után..:(
2012. máj. 30. 20:20
8/8 anonim válasza:
Na mi a helyzet?:/ :) Érdekelne.. hasonló helyzetben leszek(?) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!