Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél évre elutazik a párom. Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél évre elutazik a párom. Mi lesz velünk?

Figyelt kérdés
19éves vagyok.. a nagy,vak szerelem 3éve kezdődött, és a mai napig tart.. ám,párom már 25 éves, és be kellet látnia,itt , Magyarországon nem tud megélni..kimegy külföldre a rokonaihoz, fél évre, viszont nekem muszáj maradnom, még egy és van vissza a főiskolából, nyáron pedig a nagyszüleim gondozása mellett dolgoznom kell! Amerikába megy.. skypen tudunk csak beszélni fél évig..szerintetek ezt kibírja egy kapcsolat? Napok óta sírunk, nekem főleg nagyon nehéz..iszonyatosan ragaszkodok hozzá!
2012. máj. 29. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretitek egymást ki fogjátok birni. Itt majd megmutatkozik, hogy mennyire értékesek vagytok egymásnak, vagy sem! A nyár amugyis hamar eltelik!
2012. máj. 29. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Feltekenysegre semmi okod, az en parom egy evig volt az usa ba es azt mondta hogy meg csak nem is csokolozott senkivel, mert annyira rondak ott a lanyok. ( californiaba volt es akkor meg nem voltuk egyutt)
2012. máj. 29. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 6 éve skypeon élem a kapcsolatomat... :)ki lehet bírni, csak ott kell lebegnie a szemetek előtt a célnak, hogy milyen jó lesz, ha végre együtt lehettek.
2012. máj. 29. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
A távolság a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobbantja.
2012. máj. 29. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 19 voltam, a vőlegényem 20, amikor 6 hónapra külföldre kellett mennem.1 éve ismertük egymást.Akkor még nem volt mobil, internetről nem is álmodtunk.Postai levél volt, ami néha 4-5napig utazott.Idén lettünk 32 éves házasok.

Most már van skype, nem kell heteket várni egy levélre.Ki fogjátok bírni, és 40 év múlva majd mesélitek az unokáknak.Bízz magatokban!

2012. máj. 29. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én szüleim 2 évig éltek távházasságban, mert anyának még maradnia kellett egyetemen, mégis már együtt vannak 25 éve. Pedig akkor nem volt se msn se skype se mobil
2012. máj. 29. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megpróbálok bízni a kapcsolatunkban, benne, és abban, hogy együtt maradunk ..

Nagyon nehéz lesz... már belegondolni is szörnyű..:(

De..remélem, minden megoldódik fél év után..:(

2012. máj. 30. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?:/ :) Érdekelne.. hasonló helyzetben leszek(?) :(
2012. nov. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!