Minden apa ezt csinálja a lányával? Illetve anya a fiával?
Ennél rosszabbat nem is lehetne tenni a gyerekkel, a tudatos szülő szerintem 15 éves korától engednie kell a gyereket hogy felnőjön. sokan azzal rontják el hogy mindig engedékenyek, ezért amikor kicsit szabadabb akar lenni a gyerek úgy érzi mindent megtehet. Ha erős kötődés van a gyerek és a szülő közt, akkor a kamasz sem fog akkora hülyeségeket csinálni, pusztán azért mert nem akarja a szüleit megbántani ezzel, persze ez nem jelenti hogy nem próbálja ki, de ha látja hogy ezzel a bizalmat fenyegeti nem csinálja tovább. Tehát reméljük te nem bolondulsz így meg:) Jegyzeteld fel inkább magadnak amire úgy érzed hogy később szükséged lehet. Én is ezt tettem ilyenek vannak:
-Ha segít valamiben észreveszem, és megköszönöm, nem csak elvárom, de ez fordítva is legyen igaz.
-Nem gátolom saját mozgásterét
-Nem zsarolom/fizetem le édességgel csak hogy jó legyen
-A szobájának a kupija nem rám tartozik, ha már elég nagy hogy eldöntse hogy jó e neki
-Inkább cseles leszek hogy megmutassam hol van a határ gondolok itt arra ha túl nagy a kupi, a kosz a szobájában akkor becsempészek egy egeret( Született feleségekben láttam :D) meg ilyenek és nálam működtek, az egeresre még nem volt szükség:)
A szüleim mindig is jó fejek voltak. Persze féltettek, de sosem álltak az önmegvalósulásom, boldogságom, illetve a felnőtté válásom útjába.
16 éves koromig nem engedtek el a barátokkal 1 hétre a balcsira, gáz nem gáz, de ez van. Én nem is bántam!
Ellenben sok mai tini......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!