Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már olyan, hogy egy pasi az első benyomásra nem tetszett nektek, de aztán megszerettétek és összejötettek?

Figyelt kérdés
Tudtok erről történeteket ötleteket mondani erről, ha volt ilyen?

2012. szept. 9. 00:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne, valaki írjon.
2012. szept. 9. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem volt, elkezdtünk csak barátkozni, akkor nem tetszett, de egyre többet beszélgettünk és végülis megtetszett. Aztán mondta barátnőm, hogy a srácnak is tetszem. de végül nem lett belőle semmi, meggondolta magát, mert én kezdeményeztem, még ilyet...:D
2012. szept. 9. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, bakker, hogy lehet ilyen béna valaki, ilyen könnyen elutasítani egy lehetséges barátnőt.
2012. szept. 9. 00:27
 4/13 anonim ***** válasza:

Amikor átiratkoztam új suliba akkor egyik haverommal mentem első nap, egész reggel azt mondogatta, hogy még meg kell várnunk egy srácot valahol, de mondom ne csináld már elfogunk késni, haladjunk már, erre Ő azt mondta, hogy nem mert az a srác akire vártunk Ő is oda fog járni. Na, nekem már amiatt sem volt szimpatikus, hogy késett és tőle függött, hogy elkésünk-e, mikor odaért és megláttam mondom atyaúristen, hogy néz ez ki, erre a szerencsétlenre kellett ennyit várni? meg hasonlók. Irritált a jelenléte is napokig. Ők, a haverom és a srác akire vártunk mindig együtt voltak suliba. Aztán egy hét múlva kb. a haverom hiányzott, és megkérdeztem a srácot, hogy eljön-e velem cigizni. Mondta, hogy eljön és innentől kezdve elkezdtünk beszélgetni egymással és hasonlók, legjobb barátok lettünk, mindent elmondtunk egymásnak. De egy kis idő elteltével elkezdte nekem mesélni, hogy nagyon tetszik neki egy lány, és az egész életét eltudná vele képzelni, mondom ne csigázz már ki az?? Mondta, hogy ezt most nem szabadna elmondania(mert nekem akkor volt barátom, csak sok gond volt vele), de Ő többet érez, mint barátság irántam, szerelmes lett. És az idő telt, minden nap láttuk egymást, beszéltünk és a végén Én is megszerettem Őt nagyon. Nagyon sokáig húzódott ez a dolog mire végre összejöttünk, de Ő mondta, hogy akkor is várni fog, hát várt is. Azóta a helyzet nem változott, lassan 3 éve együtt vagyunk! :)

Remélem segített valami a kis történet. :)

2012. szept. 9. 00:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Az első barátom egyáltalán nem volt szimpatikus a megismerkedésünkkor, csak a 2. vagy 3. alkalommal kezdtünk el normálisan, kettesben beszélni, majd később egymásba szerettünk és 4 évet együtt voltunk.
2012. szept. 9. 00:48
 6/13 anonim ***** válasza:
volt. első benyomásom ilyen teljesen közömbös volt, semmi vibrálás csak unalom. aztán kiderült utólag, h nagyon bejöttem neki, ez felkeltette az érdeklődésemet, megismertük egymást, cuki volt, megszerettük egymást de nem jöttünk össze. MIÉRT? mert egy barom.
2012. szept. 9. 00:51
 7/13 anonim ***** válasza:

a 4. tök aranyos, gratulálok :)

velem csak a fordítottja volt, hogy első blikkre bejött a srác, mondhatni összejöttünk (3 nap.. jól éreztem magam vele, bár csókolózásnál több nem volt), aztán később már csak úgy tudtam ránézni, hogy "úristen... hol voltak a szemeim ?!"

2012. szept. 9. 01:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Jók ezek a sztorik így lány oldalról, én is egy ilyen srác vagyok, aki nem szokott szimpi lenni elsőre, másodikra se, stb mármint nem kinézetre, úgy igen, hanem megnyilvánulásokban) Aztán lassan mégiscsak de, aztán egyre inkább, aztán végül mégsem lesz semmi és végül csendben, fokozatosan eltűnünk a ködben :)
2012. szept. 9. 01:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Köszi #7. :)
2012. szept. 9. 02:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy buliban közös társaságban volt egy srác, kinézetre nem volt vele semmi gond, csak hát hiába kezdeményeztem volna beszélgetést, egyszavas válaszokban lerendezte, hát mondom, jó nem vagyok neki szimpatikus, elég tuskónak tartottam. Nekem is volt barátom, neki is barátnője, mindkettőnk kapcsolata a végét rugdosta. Hiába mondta mindenki, hogy rendes, csak a barátnője már annyiszor balhézott szimpla köszönés miatt is vele, hogy lányoktól elzárkózik teljesen. Hónapokig nem is találkoztunk, akkor láttam először, aztán mindkettőnk kapcsolata véget ért, enyém pár hónappal korábban. Aztán megkeresett. Először írogattunk egymásnak, utána hívtuk egymást, egy hét múlva találkoztunk, teljesen az ellenkezője volt, nagyon kedves és tisztelettudó embert ismertem meg, aztán 2-3 hét után összejöttünk. Most is ő a párom és a gyermekem apja.
2012. szept. 9. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!