Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom meg, hogy a párom mit szeret? (ékszer)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Honnan tudnám kideríteni, hogy a párom milyen ékszert szeret? Így dizájn-ra gondolok főként. Nem nagyon vannak ékszerei, ezüst nyaklánc meg fülbevaló, én viszont egy gyűrűt szeretnék neki venni (szülinap). Hogy tudnám kideríteni, hogy mik jönnek be neki? Elrángassam plázába, és mutogassam neki, hogy nézd!??? és akkor a reakcióból talán kiderül? De így meg túl levágós lenne, én azt szeretném, hogy meglepetés legyen és ne csak akkor hordja mikor velem van. ennyi az egész. Azt tudom, hogy nem szereti az aránytalan dolgokat. Gondoltam egy ilyesmire: [link]

de nem tudom, hogy ez 1 nőnek mennyire lehet csicsás. 18-20 éves lányok szerintetek ez mennyire csicsás? Esetleg linkelnétek, hogy kinek mi tetszik? Előre is köszönöm a segítséget.

2012. szept. 8. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ennyi erővel semmilyen gyűrűt ne vegyen a párjának. :)
2012. szept. 8. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha belegondolok igazad van, mert ha egy sima gyűrűt vesz neki, az meg olyan, mint egy karikagyűrű:D

Na mindegy elnézést a Kérdezőtől is, hogy építő jellegű ötlettel nem tudtam szolgálni:)

2012. szept. 8. 13:09
 13/15 anonim ***** válasza:

89%-os: Direkt azért nem linkeltem ilyen egy köves gyűrűt, mert ez tipikusan eljegyzési gyűrű:)

Ilyen okból nem javaslom a szimpla karikagyűrűt sem.

2012. szept. 8. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Ebből látszik, hogy nem vagyunk egyformák. :) Nekem csomó egy köves gyűrűm van és egyiket sem eljegyzésként kaptam, csak úgy családtól, baráttól, bárkitől, mert miért ne. Én ezeket szeretem. Eljegyzési gyűrűnek is ilyen tetszene, ugyanakkor a fentebb linkeltek közül nekem egyik sem stílusom se ilyen, se olyan alkalomból. Ettől persze másnak még lehet. :)
2012. szept. 8. 15:19
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2012. szept. 9. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!