Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, mit tegyek? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

4 hónapja megismerkedtem egy fiúval. Ő a mostohaapám testvére. Eleinte nem jöttünk ki olyan jól, keveset beszéltünk, és részben ez annak is volt köszönhető, mert a körülöttünk lévők úgymond "össze akartak minket hozni". Ezért én úgy voltam vele, hogy csak azért sem... Mostanában lecsitultak, így jobban összemelegedtünk most, hogy nem rágják a fülünket. Nemrég össze is jöttünk. Viszont a napokban valami megváltozott bennem. Már nem érdeklődöm úgy iránta... Tegnap le is feküdtünk egymással, de egyáltalán nem volt jó... Elmondása szerint már volt lánnyal, de teljesen olyan volt, mintha szűz lenne. Alig ért hozzám, intimebb helyeken szinte egyáltalán nem, és tiszta monoton volt az egész. Sőt, le is lankadt párszor aktus közben. Én szeretem a szexet, de meg kell mondja, ez eléggé elvette a kedvemet... Az egész kapcsolattól elment a kedvem.

Szerintetek mit lépjek? Adjak neki időt, vagy legyen vége? Köszönöm előre is a válaszokat! 19/L

2012. szept. 8. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A mostohaapád testvérével akartak összehozni a körülöttetek lévők? Tippelhetek? Ti sem a nyáron barnultatok le.
2012. szept. 8. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
a rossz szex nagyon lehangoló tud lenni. ha aztmondja volt már lánnyal, és ilyen a szexben, akkor az csak lassú tempóban fog változni, vagy nem is fog. mondjuk én tuti húznék egy ilyen kapcsolatból, nem szeretem, ha nekem kell irányítani mert nem tudja mit csináljon h jó legyen magától. de szextől függetlenül jó vele lenni? mert ha amúgy meg kiemelkedően jó vele lenni, akkor lehet érdemes megtanítani szexelni. :D
2012. szept. 8. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts vele.
2012. szept. 8. 11:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Első, nem vagyunk cigányok, köszi a feltételezést. :)

Többieknek pedig köszönöm a válaszokat, valószínűleg szakítás lesz belőle.

2012. szept. 8. 16:06
 5/5 A kérdező kommentje:
De egyébként szextől függetlenül aranyos srác, meg jó vele lenni, csak látszik rajta, hogy nincs nagyon tapasztalata lányok terén. Persze, játszhatnék most tanító nénit, de semmi kedvem ehhez, szeretem ha egy férfi irányít, és tudja mit akar. :/ Ha meg nem nagyon változik, elpazaroltam rá x hónapot...
2012. szept. 8. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!