Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szakítás, mit tegyek?
Nekem az első nagy szerelmem után körülbelül 2 év alatt sikerült normálisan helyrerázódnom. Bár, mi csak 7 hónapot voltunk együtt. Utána jó ideig nem beszéltünk, aztán elkezdtünk találkozgatni, beszélgetni, de nem volt köztünk se csók, se semmi, csak elmentünk sétálni, stb.stb...
Idén (3 évre rá) összejöttem egyik jó ismerősével (barátjának nem mondanám), addig mondhatni legjobb barátok voltunk. Azóta nem beszélünk, vagy ha beszélünk is, tuti veszekedés lesz a vége. Anno ő szakított velem, elég csúnyán. Most ő akarna együtt lenni velem, de megtanultam hogy hogy kell tudnom erősnek maradni.
Kitartás, iszonyatosan nehéz lesz, de le kell zárnod. Lehet hogy 1-2 év múlva újra egymásra találtok. Fiatalok vagytok, éljetek. Járj el te is bulizni, foglald le magad amivel csak tudod. És hidd el, az elején nehéz nagyon, aztán egyre kevesebbszer fog eszedbe jutni.: ) Fel a fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!