Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
maradnék a párommal...hullám völgyek mindig is voltak vannak és lesznek...főleg ősszel és tavasszal jön elő...
ha meg szakítanék is akkor sem jönnék össze a haverjával...szerintem ez gáz...
N22
Külső szemmel én úgy látom, hogy akár ott lenne az a másik srác, akár nem, te már egyértelműen nem szereted a barátodat. Nem tudom hány éves vagy, de még annyi lehetőséged van, hogy kapcsolatot alakíts ki, nem szabad leragadni egy olyan mellett, akivel csak erőltetett menet az egész. Én márcsak tudom, tapasztalat.
Ha a nem lenne ott a te esetedben az a másik srác, azt javasolnám, hogy javíts a kapcsolatodon, vagy újítsd meg, de így... nincs értelme.
Volt már olyan... Nem esett jól...
Szerintem se szép dolog..nagyon nem.. de amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe nem mondd h soha nem jönnél össze.. mert mikor már valami elkezdődött azt nem lehet csak úgy megállítani...:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!