Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már beletörődtem. Sajnos nekem lehetetlen/esélytelen barátnőt vagy barátokat szerezni. Én mindig egyedül vagyok már több, mint fél évtizede.
Egyetlen lehetőség marad: prostikhoz fogok menni. Aztán 1-2 éven belül kiugrok a 20. emeletről.
19/f
Honnan a bánatos jó k.... anyámból jön ez a sok idióta marhavirág? Elnézést a kirohanásért, de eszméletlen, hogy ennyire idióták vagytok. Miért lenne már bármelyikőtök is élete végéig egyedül? Ha egyedül akarsz lenni biztos, hogy egyedül is leszel, bár néha még ilyenkor is próbálkozni fognak... tapasztalat... :D
Attól hogy 20 évesen még nem volt párkapcsolatod nem kell a falnak rohanni, meg kiugrani a 20-ról vagy akárhonnan /idióta/. Barátból meg elég 2-3, aki azt mondja hogy 40-50 van neki, fogalma sincs arról mit jelent...
Úgy, hogy emeld meg a segged, ne a fotelban a gép előtt ülve rinyálj, hanem kezdj magaddal valamit. Járj el könyvtárba, kocsmába, kávézóba, teljesen mindegy. Csak csinálj valamit...
22:45
A legnagyobb idióta te vagy. Sok baromságot hordasz itt össze. Ha valaki nem akar egyedül lenni, attól még meg van az esély rá, hogy egyedül lesz. Az ugatás helyett gondolkodnod kéne. Nyilván már mindent megtett az ember, elment több helyre is, de sehogy sem ért célt.
nyugi, én veled tartok. :)
alacsony, vékony fiúk nem kellenek egy lánynak sem, hát ez van.
Olvass sok jó könyvet, nézz sok jó sorozatot és filmet, játsz jó játékokkal, kezdj valami alkotó hobbiba és röhögj a sok hülyén, akik az életüket más emberekre pazarolják.
(Mondanám, hogy szerezz háziállatot is, de akkor már nem lennél magányos. Esetleg egy szép szobanövény még belefér, mint kompromisszumos megoldás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!