Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van párkapcsolatuk! Hogyan tekintetek vissza a magányos időkre?
jó kapcsolatban élek, és jól éreztem magam egyedül is, nem volt több időm akkor sem.
igazából nincs sok különbség ilyen szempontból a kettő között, mert akkor is ugyanazokat a dolgokat csináltam, csak most jobb, mert van valaki mellettem.
kevesebbet unatkozom. nem tudom... igazából, aki nem boldog az párban sem lesz az. 25N
Jó volt egyedül is, meg nem is. Hangulattól függött.
Időm ugyanannyi van mindenre, hisz mindkettőnknek van hobbija, érdeklődése, amit tudunk egymás mellett végezni.
Nekem csak egy bajom van a párkapcsolattal, de ez igazén párom hibája: sosem képes időben elkészülni és rohanhatunk mindig a buszhoz. :D
A párkapcsolatom jó, bár vannak néha nagyobb súrlódások.
6,5 éve tart.
22/L
Amíg nem volt barátom is elvoltam, pasiztam, kavartam többmindenkivel, szóval az udvarlásos-randis része megvolt.
Egy idő után inkább az volt a bajom, hogy én szeretetet, szerelmet akarok, és őszintén nekem ez jobban fekszik.
Annyira nem érdekel, hogy így nincs senki más, mert nem is kell.
A szex jó, nincs hiány... Jól kijövünk, az egyéb programjaim meg nem változtak a párkapcsolattól. Maximum több helyre megyünk, mint egyedül.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!