Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok, hogy nem egy szép emlékként tekintetek rá, hanem csak időpocséklásként?
Diavolino44 válasza:
Ha barmikor is azt ereznem, hogy a kapcsolat idopocseklas egybol kilepnek. Neki se jo nekem se jo!
Szerintem úgy értette, hogy utólag éreztünk-e már így. Közben nyilván nem, mert akkor kilépsz a kapcsolatból.
Több kapcsolatom is volt már. Van, amire úgy gondolok, hogy időpocsékolás volt. Legszívesebben visszacsinálnám. Van olyan is, ami semleges. Nem bánom, hogy megtörtént, de az se lenne baj, ha mégsem. Persze nyilván ezektől vagyok ott, ahol. Kellett az "időpocsékolás" is, így még egyszer tudom, hogy nem lesz hasonló. Tanultam belőle :)
Utólag gondoltam én is. Hiába értek véget a kapcsolataim mindből rengeteget tanultam. Mind a nőkről, a társas kapcsolatokról, s magamról is. Soha nem változtatnék egyet percet sem meg! 2 csodálatos lányt ismertem meg s éveket töltöttünk együtt. S lehet naiv vagyok de hiszem azt, azért lett vége ennek a mostaninak, mert egy még nagyobb szerelem vár rám valahol..
Időpocséklás az amikor lemész a boltba de éppen zárva van, nah annak semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!