Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? :S
Másfél éve együtt vagyunk a barátommal. Nálunk a találkozás abban merül ki, hogy találkozunk, szeretkezünk, filmezünk, szeretkezünk, filmezünk, szeretkezünk és ez így megy addig amíg a találkozás véget nem ér.
Én szeretem őt, ő viszont megmondta hogy nem szerelmes belém. Csak akkor nem értem miért van még mindig velem :S
Elvileg ma találkozunk, de valahogy nincs kedvem ehhez :S Én szeretnék végre kimozdulni egy kicsit, esti séta a városban vagy ilyesmi...és ezt neki is elmondtam, azt mondta hogy ő fáradt, neki nincs kedve ilyenekhez, és hogy filmezünk is, tehát nem csak a szexre megy ki a játék. Én ezt elhittem neki, van hogy heti többször találkozunk, van hogy csak heti egyszer, mivel távkapcsolat a dolog.De kezdem azt érezni egyre jobban, hogy beleuntam ebbe.:(
Hiába mondom neki, hogy semmi értelme az egésznek így, mert nekem nem szexkapcsolat kell, hanem rendes normális, amikor a két fél csinál együtt mást is.:(
Mindig azt mondja változtat ezen, megpróbál erőt venni magán, és hogy elvisz ide meg oda, csak ebből soha nincsen semmi.
Tegnap is kérdeztem hogy mi a terve velem mára ( én arra gondoltam elmegyünk valahova...) erre ő, szószerint idézve:
"Elb*szom veled az időt :D"
Ő 26/F én meg 19/L
Mikor ott vagy és TV-t néztek, miért nem szólsz, hogy jó, akkor öltözzön, elmentek sétálni?!
Úgy látszik, ha csak beszélsz neki róla, nem változtat! Állítsd tények elé..
Bár sajnos szerintem felesleges és neki kényelmes ez így, hogy te vagy neki, de mégsem érdekled igazán!
Ki is jelentette, hogy nem szerelmes.. gondlom próbálod helyre hozni a kapcsolatotokat, de ne szenvedj, később csak rosszabb lesz!
Mondd neki, hogy szereted, de ha nem változtat, akkor lezárod ezt, neked nem szexkapcsolat kell és ha nem tudja megadni neked, akkor nem egymást keresitek! Ha ezek után sem változtat ( amit sajnos valószínűnek tartok) , akkor ne pazarold rá tovább a fiatal éveidet!!!!
Kitartást neked és ne hagyd el a büszkeséged!!! Nem rég tettem fel itt egy lánynak a kérdést, hogy: hogy várhatjuk el, hogy becsüljön, tiszteljen egy férfi, ha saját magunkat sem becsüljük igazán????
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Ma nem találkozom vele, lemondtam az említett dolgok miatt.
Úgy látszik megértette, de zavaros a dolog...
Szóval holnap erőt veszek magamon, összehozok vele egy találkozót én magam és azt hiszem lezárom ezt a kapcsolatot.
Ez nem mehet így tovább :( Csak magamat sem értem miért kellett nekem ehhez másfél év hogy rájöjjek :(
Igen, próbáltam menteni a kapcsolatot és a legtöbbet kihozni belőle, de hát ehhez sem csak én kellettem volna :(
Ha szeretsz valakit akkor megpróbálod odealizálni a dolgokat. Megértő és elnéző vagy tudatosság nélkül is. Aztán betelik a pohár.
Tényleg ne pazarolj rá töb időt, egyszerűen nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!