Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés

Néha azt érzem,hogy nem vagyok biztos benne,hogy szeretem a barátomat. Vagyis én sem tudom eldönteni mi ez az érzés,mert nem tudnám elképzelni nélküle az életem és hogyha szakítanánk,megőrülnék.Mégis néha olyan fura érzéseim vannak,nem tudom miért. :( Nem akarom ezt érezni,nem akarom azt érezni,hogy nem szeretem már.Veletek is volt már hasonló?Miért érezhetem ezt?

Egy éve vagyunk együtt.

2012. szept. 4. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valóban nem szereted már és csak a megszokás mondatja azt veled, hogy nem akarsz nélküle élni.

Mióta vagytok együtt?

2012. szept. 4. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, látom. Egy éve, bocsi. :)
2012. szept. 4. 20:25
 3/7 A kérdező kommentje:
De hogyha arra gondolok,hogy milyen vele,akkor már alig várom,hogy lássam és újra vele legyek.Lehet,hogy elmúlt az a bizonyos rózsaszín köd? Vagy mi? :(
2012. szept. 4. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Esetleg csak mélyen vannak az érzéseid,szereted őt de nehezen tudsz eljutni az átélésükig.Biztos vagyok benne ha baleset érné és csak rád számíthatna,gondoskodóbb lennél mintha ismeretlen emberen kellene segíteni.Úgy értem komoly élethelyzetben mutatkozna meg mit is érzel igazán.
2012. szept. 4. 20:28
 5/7 anonim válasza:
Esetleg azt tudnám elképzelni, hogyha sokáig együtt vagytok, akkor lehet, hogy ráunsz. Volt olyan, hogy nagyon unatkoztál mellette?
2012. szept. 4. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:

De én azért nem gondolom azt,hogy mélyen vannak az érzéseim,mert ezt csak néha érzem.Máskor mindig azt érzem,hogy nagyon szeretem.

Általában minden nap szoktunk találkozni.Viszont azt vettem észre,hogy ezt akkor érzem,amikor például két hétig folyamatosan minden nap találkozunk.Akkor össze is kapunk minden apróságon.Amikor viszont egy vagy két napig nem látjuk egymást,mert valami miatt nem tudunk találkozni,akkor alig tudunk betelni egymással.De hogyha tudunk találkozni és egyikünknek sincs semmilyen programja,akkor azért érezném magam rosszul,hogyha nem találkoznánk..

Amúgy nem szoktam unatkozni mellette,soha.

2012. szept. 4. 20:55
 7/7 anonim válasza:
vagy az a probléma hogy túl sokat vagytok együtt. :S találkozzatok inkább ritkábban és ne legyen az, mondjuk, hogy jajj már megint találkozóm van vele.. hanem legyen inkább az h végre újra láthatom őt ! Remélem érted mire célzok (:
2012. szept. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!