Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy egy lánynak sem kellek?

Figyelt kérdés
Kezdem már megunni, hogy állandóan én vagyok az örökös próbálkozó, aki semmilyen eredménnyel nem jár. Próbálkozom személyesen is, rengeteg társkeresőn, facebook-on, cseten stb. Neten a lányok többsége még elutasító válaszra sem méltat. Több olyan eset is volt már, hogy jó hangulatú beszélgetésekbe kezdtünk, de pár nap után, eltűnt az adott illető, nem reagálva arra, hogy én írok neki. Pedig akikkel hosszasabban tudtam beszélni, azok többnyire jó fejnek tartottak, aztán mégis eltűntek. Az önbizalmam emiatt már a béka segge alatt van, és őszintén szólva nem tartom magam egy Adonisznak, ami a külsőmet illeti. Olyan eset is volt már, hogy leszólítottam egy vadidegen lányt az utcán, mire ő azzal küldött el, hogy "Takarodj innen, ronda vagy!". Ezek után mégis hogy maradjon meg az önbecsülésem? A mai lányoknál mindent elsöprő elsődleges szempont a külső? Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy akkor nálam, hogy is van ez. Nos én úgy vagyok vele, hogy minél jobban kedvelem egy lány személyiségét, jellemét, annál lejjebb mennek az igényeim a külsejét illetően. Volt olyan is, hogy csúnyább lányoknál próbálkoztam, de ők többségében még beképzeltebbek voltak, mint a szebb lányok. Mielőtt valaki írná, hogy menjek k.rvázni, azt azért nem teszem, mert nekem nem elsősorban szexre van szükségem, egyszerűen csak egy lányra vágyom, akivel ki lehetne alakítani egy komoly kapcsolatot. Szerintetek mit tegyek? Hülye válaszolók kíméljenek! 18/F

2012. szept. 2. 20:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
esetleg egy kép?
2012. szept. 2. 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:
legyen kettő
2012. szept. 2. 20:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Legfeljebb privátban küldök.
2012. szept. 2. 20:04
 4/16 anonim ***** válasza:
jöhet
 5/16 anonim ***** válasza:
arra gondoltam
 6/16 anonim ***** válasza:
lehet h eddig tényleg így volt.
2012. szept. 2. 20:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Én is mondhatok véleményt, ha küldesz képet.

23/N

2012. szept. 2. 20:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát egy idôre hagyj fel a kereséssel!! Tarts egy kis szünetet!!

Talán utána könnyebb lesz!!

Jah meg ne adj mindenféle lányok véleményére!! /nem lehet minden pasi kockahas, hatalmas bicepsz, ami ugye sok lány kedvence, az ilyenekkel ne foglalkozz/

2012. szept. 2. 20:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Ide is kellene kép
2012. szept. 2. 20:12
 10/16 anonim válasza:

Saját magad és a válaszadóid is rossz irányba keresik a hibát. Nem képet kell küldeni és véleményt írni, zárd be a böngészőt, felejtsd el a csetet, facebookot és mindent mást ahol ismerkedsz, fogd magad és menj el társaságba. Gondolom vannak barátaid, ismerőseid akivel ki tudsz mozdulni.

Te magad megmondtad nem tartod magad adonisznak. Szintén rossz irányba alkotsz véleményt magadról. Légy ápolt, jó megjelenésű, kedves és udvarias. Legyen saját személyiséged, felejtsd el a netes ismerkedést. Garantálom megtalálod a párod idővel, aki meglátja a személyiséged, te magad, és nem egy netes kép alapján utasít el. Ha tovább szeretnél próbálkozni netes ismerkedéssel, csak kudarcra számíthatsz, rosszabb lesz minden....

2012. szept. 2. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!