Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek egy lánynak sem, mi lesz így velem? :/
22 éves fiú vagyok már tényleg mindent megpróbáltam, amit lehet, hogy barátnőm lehessen, de még egy árva csók sem jött össze sosem.
Belefáradtam már a sok kudarcba, visszautasításba. :(
Senki sem szeret engem. :"(
küldök képet is mindjárt
nem tudom, próbálkoztam neten, élőben is, de valamiért egy lány sem érdeklődött úgy irántam vagy mutatta volna, hogy vonzódik irántam úgy, mint én ő hozzá :(
egyik haverom szerint túl nyomulós vagyok és az lehet a hibám
mindig kedves, udvarias vagyok lányokkal pedig
másoknak meg olyan könnyen megy, minden hétre van nője, ha akarná, nekem miért nem megy, miért nem szeretnek a lányok?! :(
küldesz nekem is egy képet priviben?
Fel a fejjel.
ma 02:47
köszi, időnként nagyon letörök, mert senki sem szeret, rossz egyedül, gyakran látok párokat együtt, ők olyan szépek együtt, sajnos nekem nincs ilyen szerencsém, egyedül vagyok :(
ma 02:50
igen, köszi
02:50 vagyok.
Én sem értem mi a baj mert csúnya az biztos nem vagy.
ma 02:57
mégis annak érzem magam, mert nem kellek a lányoknak, akik nekem tetszettek mindig lekoptattak vagy jöttek a foglalt vagyok szöveggel
Honnan írsz? Kaphatok én is képet? Közel élsz akkor beszélgethetnénk ha van kedved.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!