Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok 185 centi minimum akkor nem is kellek egy lánynak sem?
Itt az oldalon midnen lány azt írja, hogy neki 180 centi alatt nincs férfi, de inkább legyen 185-190 centi.Én 175-180cm vagyok kb. ezen nem is tudok sajnos változtatni, a szüleim sem magasak, mondjuk én nem is akarok magasabb lenni így is 44es a lábam, akkor még nagyobb lenne:S
De a lányok csak arra tudnak férfiként tekinteni aki 185+ magas:( Hiába akarok valamit egy lánytól, ha jön egy magasabb srác egyből dob miatta.
Ugye ezt te se gondoltad komolyan!?
A válasz nem!A magasság csak egy a sok közül!
170 is bőven jó sztem...
nálunk egyébként mindenki égi meszelő kivéve anyum.
faterom 202, én 194, hugom 186, anyum olyan 165 :D
figyu ha 175felett vagy simán mondhatod 1 csajnak h 180 cm vagy.1 nem rohangálnak mérőszalaggal 2 az 5 cm nem feltűnő.
Álltalában nem a magasággal szokott csak gond lenni a csajoknál ez 1 gyenge kifogás....(részükről)
Akkor baromság amit kérdeztél, hogy én is akkora baromsággal fogok rá válaszolni:
Szóval ha nem vagy minimum 185 cm akkor nemhogy nem fogsz kelleni a lányodnak, de ha eléred a 26 éves kort akkor eladnak, rabszolgának, elvisznek Afrikába ahol, köztudottan 185 alatt nem léteznek emberek, az újszülöttek is 185 magasak minimum de az átlag ott 234, bár vannak szép daliás legények akik 300, 350-et is elérik. Na ott majd megtanulod hogy mi a fegyelem, beállítanak hello kitty pucolónak, majd megtanulod őket megfőzni, így max 40 évig élsz el kivéve, ha jelentkezel gladiátor harcra, ott törött sólyomcomb csonttal kell megküzdenek, a hasonló alacsonyabb, már-már alsóbbrendű fajnak címkézett társaiddal, ha ott nyersz akkor a sok sólyomcomb csontból csinálnak neked egy növesztő főzetet, Tibeti varázsmanó fing hozzáadásával, amit ha megiszol megnősz 185-ig mindenképpen, ha ez megtörtént akkor hazajöhetsz, és észreveheted, hogy a lányoknak tök mind1 milyen magas vagy ameddig nem vagy legalább olyan okos mint 1 galamb!
17:44 ez jó volt:D:D
Tényleg így érzem, mert nem tudnak mellém magassarkút felvenni a 170-175 centis csajok, és nekik ez fontosabb mint egy férfi érzései, ilyenek a nők.Egy 2 méteresnek meg annyi nője lesz amennyit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!