Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok 185 centi minimum akkor nem is kellek egy lánynak sem?
Itt az oldalon midnen lány azt írja, hogy neki 180 centi alatt nincs férfi, de inkább legyen 185-190 centi.Én 175-180cm vagyok kb. ezen nem is tudok sajnos változtatni, a szüleim sem magasak, mondjuk én nem is akarok magasabb lenni így is 44es a lábam, akkor még nagyobb lenne:S
De a lányok csak arra tudnak férfiként tekinteni aki 185+ magas:( Hiába akarok valamit egy lánytól, ha jön egy magasabb srác egyből dob miatta.
jesszus, ember! menj ki az utcára, látod, hogy ki milyen magas, és keress olyan csajszit, ki alacsonyabb nálad, és megfelel az igényeidnek. ha a pofid rendben van, meg stílusra bejössz neki, akkor minden ok. én például a magas srácokat szeretem elvileg, de rájöttem, hogy eléggé kényelmetlen, mivel rohadt kicsi vagyok, és folyton kitörik a nyakam, ha közel állok egy magas sráchoz, és fel akarok nézni rá. múltkor összebarátkoztam egy sráccal, aki olyan magas, mint én, és olyan jó volt, hogy csak néztem előre, mindenféle nyakkitörés nélkül, és a szemeivel találkozott a tekintetem, nem pedig a hasával...XD
mondjuk, azt én is szeretem, ha felvehetek magassarkút, és nem vagyok magasabb a srácnál, de ez az én esetemben nem nehéz :))) nekem szerintem pont a te magasságod az ideális. :D csak legyen már egy kicsit több önbizalmad, mert már kezdek kiborulni a sok önbizalomhiányos, nyávogó, önsajnáló sráctól, aki itt írogat. engem nem zavar, ha kérdeztek, csak ne nyomjátok ezt, hogy jaj, de rossz nekem így, meg úgy, mert megesik rajtatok a szívem, és úgy érzem, hogy muszáj valahogy segítenem, és egy kis lelket öntenem belétek, amivel nagyon sok idő megy el, mert makacsok vagytok, és kéretitek magatokat! ne vedd légyszi támadásnak! :DDDD 18/L/160cm
18l
nem evszem támadásnak, de míg te könynedén találsz pasit magadnak ha kicsíped magad ugranak rád, mászik rád midnenki.
Én me gha kicsípem magam akkor sem történik smemi, nap mint nap lányokkal vagyok körülvéve és semmi érdeklődés senkitől, semmi, 0 zéró, akkor honnan legyen oylan hű de nagy önbizalmam, elhiszem, hogy te könynen önbizalmat merítesz a sok leszólításból amik feléd irányulnak, de képzeld el azt, hogy senki nem szólít le, senki nem néz rád sem, hiába csíped ki magad, akkor is iylen jó kedved lenne? nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!