Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért nem tetszem egy lánynak sem?
ma 16:02--csak sajnos ezzel nem minden lány van így. Sőt a tini lányok zöme az éretlen génhibás gyerekre bukik.
Nem tudom amúgy tényleg mostanában valami történt. Közös szállként annyi ,hogy én is testépítek 19 éves vagyok. De abszolút nincs gyerekes arcom. Valamiért nem találom a páromat, mindig egyedül vagyok. Gondoltam már arra is, hogy túl nagy vagyok. Sokszor tényleg az is van. Mert a legtöbb lány 50-60 kg én meg 105 körül. Azt hittem ,hogy ha majd gyúrok akkor minden másképp lessz de mégse, egyedibb lettem. Tisztelnek meg csodálkozva néznek . De valamiért ahol én lakok nem jönnek be az ilyen férfiak.
Lelkileg szarul is vagyok, ez miatt. De végülis tök mindegy szerintem ne változz meg senki kedvéért, inkább a magány minthogy egy olyan kapcsolat ahol nem lehetsz önmagad.
Köszönöm a válaszokat.
Barátom együttérzek veled.Remélem hamarosan meg lesz neked az igazi .
Jó de én most nem a Dzsusztin Bíbör vagy Fluor Tomi imádó féle kis tizenéves lányokról beszéltem, hanem a 23 vagy 25 feletti nőkről. Nekik már nem nagyon van ízlésficamuk, ők nem a gyerekarcú cérnavékony kisfiúkra buknak. Hanem pl az ilyen pasikra:
Akikben van sárm, és nem kisfiúsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!