Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában miért nem tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért nem tetszem egy lánynak sem?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon sok lány össze akart jönni velem,de én félénk voltam.Sokaknak nagyon tetszett a kisfiús arcom,de most egy kis arcszőrzettel rendelkezem.Ugyanakkor ,hogy eldobjam a gátlásaimat ,elkezdetem foglalkozni a testépítéssel és lett igy egy kis önbizalmam,de nem szálltam el magamtól,nem teszek fel magamról félmeztelen pózolós képeket a facebookra,na meg nem járok feszülös polokban.
2011. nov. 20. 15:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ilyen szúrós tekintetet kell vágni, az jön be a nőknek. Legyél magabiztos, vállad fel ami vagy! Ha te arcszőrzettel szereted magad és elfogadod magad, akkor a nők is el fognak fogadni. Lehet nem fogsz tetszeni a tini kispics@knak, de a nőknek biztosan. Az megint más kérdés, hogy a nőkért viszont küzdeni kell, ott a külső kevés, ők már átlátnak azon. Csak akkor van esélyed ha tökös srác vagy.
2011. nov. 20. 16:18
 12/23 anonim ***** válasza:
A nőnek érett férfi kell, nem kisfiús kölök
2011. nov. 20. 16:37
 13/23 anonim ***** válasza:
ha 18 éves vagy, akkor gondolom nem a 26 éves nők érdekelnek. és tudod, vannak olyan lányok, akiknek a véznább alkat jön, be, és nem egy izomkolosszus. én speciel még mindig a kisfiús arcú srácokat kedvelem, persze az arcszőrzet nem feltétlenül zavar, ha nem güntherbajuszról, dumbledore szakállról, vagy valami szörnyű körszakállról van szó. a borosta szerű arcszőrzet eléggé bejövős. szerintem a csajoknak a lazább, izmos, de még mindig vékony srácok jönnek be leginkább, és nem az olyanok, akiknek olyan vastag a karjuk, mint a fejem. lehet, hogy túl jó pasi lettél, és most ezért nem mernek jönni a lányok... :D 18/L
2011. nov. 21. 22:34
 14/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok izomkoloszus ,csak atléttikus testalakatú és amugy általában borostás az arcom.
2011. nov. 22. 15:11
 15/23 anonim ***** válasza:
akkor fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma. ha régen tényleg sokan akartak összejönni veled, és most még jobban nézel ki, mint akkor...hát, vagy a viselkedésed nem szimpi, vagy túlságosan jó pasinak tartanak. én valszeg nem hajtanálak el, de te nem tudom, milyen lányokat ismersz...
2011. nov. 22. 20:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem teszel fel 1 képet?Úgy lehet jobban meg tudnánk mondani h mi a gond(ha a külsőddel van)-esetleg nem áll jól a hajad...
2011. nov. 22. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
ja, a haj tényleg sokat számít!!!! egy rosszul választott új frizura sokat ronthat az összhatáson!
2011. nov. 22. 20:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Én ugyanebbe a helyzetben vagyok. Már öregszem. 21 éves koromban sok csajnak tetszettem, most 30 fele kevesebb hajjal már kevesebbnek tetszem. 25 felett csúnyán elkezd az ember ráncosodni. Én be is tudom bizonyítani képekkel.
2011. nov. 22. 21:48
 19/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom ,de nem teszek fel képet.Viszont a hajamat meg változtattam még pedig,ugy hogy mindig 8mm-re nyírom le.az elött zseléztem.
2011. nov. 23. 15:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Meg lehet ,hogy van önbizalmam ,de nem nagyon szeretek ismerkedni új emberekkel,mert nem nagyon bizok bennük.
2011. nov. 23. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!