Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok 185 centi minimum akkor nem is kellek egy lánynak sem?
Itt az oldalon midnen lány azt írja, hogy neki 180 centi alatt nincs férfi, de inkább legyen 185-190 centi.Én 175-180cm vagyok kb. ezen nem is tudok sajnos változtatni, a szüleim sem magasak, mondjuk én nem is akarok magasabb lenni így is 44es a lábam, akkor még nagyobb lenne:S
De a lányok csak arra tudnak férfiként tekinteni aki 185+ magas:( Hiába akarok valamit egy lánytól, ha jön egy magasabb srác egyből dob miatta.
"Engem nagyon zavar, mert én magas vagyok (173 cm) és szóba se állnék 185 cm-nél alacsonyabb fiúval! Viszont vannak alacsony lányok is, akiket talán nem zavar ennyire."
erről beszélek, az előbb írta egy lány, hogy lehet valaki ilyen?az alacsony lányok meg foglaltak, midnenki őket keresi, a magas srácok járnak velük általában meg az alacsonyak is rájuk pályáznak, most nekem mi marad?ne is próbálkozzak 165 centi feletti lánnyal vagy mi?mert alapból elutasít mert nem vagyok 185? nem is ismer...
Figyelj, én 162 centis vagyok, elég hülyén nézek ki egy 190 centis ember mellett, megvallom.
Mivel magassarkút alkalomra hordok csak, nekem olyan 170 centitől jön szóba valaki, de ha ezalatt van 2-3 centivel, akkor sem dől össze a világ...
És sok ilyesmi lányismerősnél látom ugyanígy.
Mi köze a lábméretnek a magassághoz? Ez majdnem olyan, mint a péniszméret és a magasság közti összefüggés. Én magasabb vagyok nálad, mégis csak 41-es a lábam. ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!