Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellek egy lánynak sem, mi lesz így velem? :/
22 éves fiú vagyok már tényleg mindent megpróbáltam, amit lehet, hogy barátnőm lehessen, de még egy árva csók sem jött össze sosem.
Belefáradtam már a sok kudarcba, visszautasításba. :(
Senki sem szeret engem. :"(
Férfi vagyok, de ide is küldhetsz egy képet. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ez lehet-e a háttérben...
21F
megy a kép
a többit privátban megírom
Szerintem sem vagy egy rosszarcú legény... Bár tudom, hogy a kép egy hétköznapi otthonülős szituációban készült, annyit minden esetre megjegyezék, hogy egy fain séró meg a full borotvált arc esetleg dobna a dolgon.
De ha elmész legközelebb a fodrászhoz, kérd, hogy ajánljon egy jó sérót ami szerinte jól állna rajtad. :)
Talán a belsőddel lehet valami gebasz. Szertem nem vagy elég laza, nagyon rágörcsölsz erre a témára. Ez nem hat pozitívan.
Take it easy, bro.
21F
Nem láttam a képed, de nem is mindig a kinézet számít. Az csak az első benyomás része. Próbálj laza lenni, vicces, szórakoztató. Nem kell mindig a legudvariasabb, legúribb formát hozni a lányok előtt. Próbálj meg inkább játszani velük, kicsit csavarni a fejüket. Ha már érzed, hogy kicsi szimpátia van köztetek, ne ugorj rá rögtön, hanem húzd egy kicsit a fejét.
Járj el szórakozni, igyál egy kicsit előtte(semmiképp ne sokat, csak annyit, hogy ellazulj), ismerkedj sok emberrel. Figyeld azoknak az embereknek a stílusát, akik bármelyik lányt megkaphatják. Ne vedd át a stílusokat, légy mindig önmagad(ha komoly kapcoslatra vágysz), de egy két "trükköt" simán elleshetsz.
Persze emellett számít, hogy igényes frizurád, tiszta bőröd, ápolt körmeid és a stílusodnak megfelelő ruházatod legyen.
Én is kaphatok képet? Ha szeretnéd én is tudok segíteni, mert sok barátom volt ilyen helyzetben :)
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!