Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy egy lánynak sem kellek?

Figyelt kérdés
Kezdem már megunni, hogy állandóan én vagyok az örökös próbálkozó, aki semmilyen eredménnyel nem jár. Próbálkozom személyesen is, rengeteg társkeresőn, facebook-on, cseten stb. Neten a lányok többsége még elutasító válaszra sem méltat. Több olyan eset is volt már, hogy jó hangulatú beszélgetésekbe kezdtünk, de pár nap után, eltűnt az adott illető, nem reagálva arra, hogy én írok neki. Pedig akikkel hosszasabban tudtam beszélni, azok többnyire jó fejnek tartottak, aztán mégis eltűntek. Az önbizalmam emiatt már a béka segge alatt van, és őszintén szólva nem tartom magam egy Adonisznak, ami a külsőmet illeti. Olyan eset is volt már, hogy leszólítottam egy vadidegen lányt az utcán, mire ő azzal küldött el, hogy "Takarodj innen, ronda vagy!". Ezek után mégis hogy maradjon meg az önbecsülésem? A mai lányoknál mindent elsöprő elsődleges szempont a külső? Persze ilyenkor felmerül a kérdés, hogy akkor nálam, hogy is van ez. Nos én úgy vagyok vele, hogy minél jobban kedvelem egy lány személyiségét, jellemét, annál lejjebb mennek az igényeim a külsejét illetően. Volt olyan is, hogy csúnyább lányoknál próbálkoztam, de ők többségében még beképzeltebbek voltak, mint a szebb lányok. Mielőtt valaki írná, hogy menjek k.rvázni, azt azért nem teszem, mert nekem nem elsősorban szexre van szükségem, egyszerűen csak egy lányra vágyom, akivel ki lehetne alakítani egy komoly kapcsolatot. Szerintetek mit tegyek? Hülye válaszolók kíméljenek! 18/F

2012. szept. 2. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy ronda, bár én nem néznélek 18-nak, lehet, hogy csak a kép miatt.

Előttem írta valaki, hogy ne adj mindenki véleményére és igaza van.

Neked inkább önbizalom növelés kellenne, az a kisugárzásodon is érződne.

Keress valamit, amiben nagyon jó vagy (sport, hobbi) és abban próbálj meg még jobb lenni. Ez jót tesz majd az önbecsülésednek és ez rajtad is meg fog látszódni, amivel nagyobb esélyed lesz a lányoknál.

És felejtsd el az önsajnálatot, mert az nem férfias. ;)

23/N

2012. szept. 2. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem is jöhet

N22

2012. szept. 2. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:

lehet hogy ha egy kicsit jobban adnál magadra, előnyösebb szemüveg, belőtt séró és esetleg más ruhatár, nagyobb esélyed lenne :)

de szerintem sem nézel ki 18-nak :) (bocsi)

N22

2012. szept. 2. 20:37
 14/16 anonim válasza:
Küldj egy képet, adok tanácsot stílust illetően..
2012. szept. 2. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:

én is kérek képet

"de pár nap után, eltűnt az adott illető, nem reagálva arra, hogy én írok neki." ez a baj a neten, egy ideig kedves aztán bunkó f@sz lesz szinte mindenki 21L

2012. szept. 2. 21:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nézd, én 20 éves vagyok, már tényleg mindent megtettem ismerkedés terén, amit csak tudtam. Odamegyek, köszönök. Van, aki egyáltalán nem köszön vissza, bár ez már csak a jólneveltség kérdése. Volt olyan, akit elhívtam randizni,válaszra sem méltatott. Volt olyan, akit elhívtam randizni, igent mondott, majd a randi közeledtével lemondta és megszakított velem mindenféle kapcsolatot. Én egy dolgot soha nem teszek: soha nem futok senki után, könyörgésről pedig szó sem lehet. Hazudnék, ha azt mondanám férfi létemre, hogy a külső nem számít. Aki ilyet mond, az hazudik. Viszont már ismertem meg olyan lányokat, akik az elején nem jöttek be, de később, amikor beszélgettünk rájöttem, hogy rengeteg közös van bennünk és a külseje is megkapóbbá vált. Persze ők is visszautasítottak. Ilyet a lányoktól ne várj. A lényeg a külsőn van. Az én tapasztalatom az, hogy ha bejössz egy lánynak külsőre, akkor gyakorlatilag akármit megtehetsz vele. Van olyan haverom, akinek hetente új barátnője van és durván alázza őket. Az elején sajnáltam őket, de mikor azt láttam, hogy a legnagyobb oltás után is csak mosolyognak,akkor már a haverom mellett álltam. Igenis csinálja, ha nem szólnak neki vissza. Én hiába kedveskedem, hiába vagyok figyelmes,( és nem papucs, mielőtt valaki félreértené, kutyába nem megyek le ) a külsőm miatt esélytelen vagyok. Ha tetszik egy lány, akkor nem tudok vele szemét és bunkó lenni, nem ezt tanultam a szüleimtől. És nálam sem a szex körül forog minden. Egy kapcsolatban a szex szükséges jó dolog, de ami igazán jóvá teszi, az az, hogy van valaki, akivel mindent megbeszélhetsz és megoszthatsz, akivel közös programokat tervezhetsz, aki kicsit felforgatja a mindennapjaidat. A sok visszautasítás elveszi a kedvét az embernek, manapság is odamegyek lányokhoz ismerkedni, de csupán azért, hogy megnyugtassam magam: legalább próbálkozom.
2012. szept. 2. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!