Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek rólam? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam? Van bennem valami ami ér bármit is?

Figyelt kérdés

[link]

Kissé önbizalomhiányba szenvedek és ez a bizonytalanság rányomja a mindennapjaimra a bélyegét. Változtatni szeretnék, cs e tudom hol kezdjem el. Ötletek és megvalósítható, jól bevált tanácsokat szeretnél tőletek kérni.

2012. szept. 6. 18:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csinos vagy ne aggódj. Én a te helyedben a hajamon változtatnék valamit. A hosszúkás archoz nem megy ez a szín és forma! A bőröd szinéhez is jobban állna egy sötétebb vörös árnyalat. Vágass valami lépcsőzetes vállig érő fazont, és festesd be valami jobb vörösre! De ez csak az én véleményem! :)
2012. szept. 6. 18:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Jól nézel ki, de nekem nem vagy az esetem :)

F

2012. szept. 6. 18:45
 13/20 anonim ***** válasza:
szerintem is helyes vagy kedves az arcod!:) de a haj tényleg borzalmas.. szerintem egy sötétebb barna jobban állna.meg a szemöldök is lehetne kontrasztosabb ,mondjuk ha még nem kopott ki ,növeszd vastagabbra :)
2012. szept. 6. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Helyes vagy :) 20L
2012. szept. 6. 19:02
 15/20 ASOT ***** válasza:

na tessék más is írja a hajat.:)

vörösre semmiképp!!! nem megy a fehér és (talán szeplős) arcodhoz.

valami szép barna. és rövidebb ne legyen

2012. szept. 6. 19:02
 16/20 anonim ***** válasza:
A nyakláncod szép, érhet valamit.
2012. szept. 6. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
Női szemmel csinos vagy, de a haj az tényleg nem valami előnyös.
2012. szept. 7. 02:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszönöm mind a privát mind a publikus kommenteket. Nem is tudom megmagyarázni miért is jutott eszembe az önbizalomhiány. Viszont, most hogy szerintetek elsősorban a hajamon színén (formáján) kellene változtatni, tegnap be is jelentkeztem a fodrász kolléganőmhöz. Ha kész vagyok, megmutatnám és akkor kérném újra a véleményeteket.

Köszönöm! :)

2012. szept. 10. 07:01
 19/20 A kérdező kommentje:

Íme az új stílus: [link]

(Szuhánszky Renáta munkája)

2012. szept. 11. 07:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát én nemtudom :)

Szerintem meg a szőke volt a jobb :D

De ez az én saját véleményem.

2012. szept. 11. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!