Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam? Van bennem valami ami ér bármit is?
Figyelt kérdés
Kissé önbizalomhiányba szenvedek és ez a bizonytalanság rányomja a mindennapjaimra a bélyegét. Változtatni szeretnék, cs e tudom hol kezdjem el. Ötletek és megvalósítható, jól bevált tanácsokat szeretnél tőletek kérni.
2012. szept. 6. 18:07
1/20 anonim válasza:
Szerintem szép vagy.:) Persze női szemmel nézve.
3/20 anonim válasza:
Láttad a harcosok klubját?
Járj te is szerencsétlen emberek közé, rögtön rájössz semmi baj veled.
Ránézésre normálisnak tűnsz, persze ha 6 lábujjad van mint Marilyn Monroe-nak, akkor megértem, hogy szorongsz, de ez nem derült ki a képről.
4/20 A kérdező kommentje:
Többek között erre is kíváncsi vagyok, hogy milyennek látnak a nők és milyennek a férfiak. :)
2012. szept. 6. 18:11
5/20 anonim válasza:
Szerintem nincs miért szenvedni. Tök jól nézel ki.
8/20 anonim válasza:
Semmi okod az önbizalomhiányra, legalábbis a kép alapján :) 22/F
9/20 ASOT válasza:
egy átlagos csinos lány vagy.
De ez a halvány vöröses haj nem áll túl jól. (de csak szerintem)
10/20 anonim válasza:
Önbizalomhiány? Mégis mire? Kifejezetten szép lány vagy. Nekem legalábbis bejösz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!