Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem érdeklődött irántam. Lehet hogy meg kedvel?
Vagy csak feltett egy sablonos semmit mondó kérdést,hogy ne legyen haladjon valamerre a beszélgetés.
2012. szept. 5. 22:37
Kedvelni biztosan kedvel. Én az exem hugával elég jó barátságban maradtunk, mégsem kérdeztem meg soha, hogy van az exem, és tapintatból ő sem említi soha. (Igen, én baromira nem kedvelem az exem)Hidd el, ha nem kedvelne, nem érdeklődne.De ez még nem biztos, hogy jelent bármit is. Lehet, hogy csak beszélgetni akart az öcséddel, de más téma hirtelen nem jutott eszébe, vagy tényleg érdekli mi van veled, hiszen mint embert szerethet továbbra is, érdekelheti, mi van veled.
Ha már mással van együtt, akkor többet ne képzelj bele, ő tovább lépett.
2012. szept. 5. 22:45
3/7 A kérdező kommentje:
Engem csak jésöbb hozott fel témának csak ez most furcsán eset gogy érdeklödött. Nem képzeltem hogy viszajöne v vmi. Bár lehet megpróbálnám vele mégegyszer ha ugy alakulna . . .
Ez olyan sok mindentől függ. Főképp hány évesek vagytok, mennyire voltatok szerelmesek, miért/hogyan szakítottatok. Én is néha felkeresem 1-1 exem egy beszélgetés erejéig fbn, mert valaha szerettem őket, érdekel mi van velük most. Szóval ha az a kérdés kedvel-e, akkor tuti, de valójában az, hogy lesz-e/lehet-e még valami nagy valószínűséggel nem.
2012. szept. 6. 00:37
5/7 A kérdező kommentje:
mielött összejöttünk volna majdnem 1 évig "szenvedtünk" hogy mi legyen kettönk közt.azt egy évig együtt is voltunk.. csak igy láttuk jónak ezt most. én megvagyok itt a baráti körömmel jól de viszont ezt rá nem lehet elmondani.. neki nem maradt szinte senkije. eldobta az összes barátját .. osztálytársát . nagyon szerelmesek voltunk egymásba mindent megtettünk egymásért..
én most is épp az exemmel csicsergek.
Én nagyon kedvelem, pedig nem váltunk el szépen, és igen valahol még szeretem is...mindig fogom, de megtanultam azt, hogy nem szabad többet látni bármibe is, mint ami...
2012. szept. 6. 13:52
7/7 A kérdező kommentje:
Én nem látom többé mint ami, csak egyszerűen fura volt így negyed év után ezt hallani. Nem beszélünk; nem tartjuk a kapcsolatot meg semmi... Nem mondom hogy n esett jól ezt hallani...
Kapcsolódó kérdések: