Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-et betöltöttem és nem csókoloztam még. Barátom sem volt soha. Soha nem érdeklődött irántam egy fiú sem, soha nem hívtak randira. Mit tegyek? Hogyan keltsem fel az érdeklődésüket?
jársz olyan helyekre ahol ismerkedni tudsz,
mert ez fontos
pl ifjúsági gyülekezet, diszkó, kocsma stb stb
vannak barátaid,ha nincsenek, annak bocsi, de oka lehet a személyiségedben
mosolygós vagy,
ezek a krédések fontosak és ezek által tudok neked segíteni
Nagyon sokan vannak még rajtad kívűl...,és vannak jóval idősebbek is így...
Nem tudom miért, de azt vettem észre,hogy a mai 19-20-21 évesek alig,nagyon nehezen találnak párt...Nem tudom mi van a korosztályunkba,de valami nagyon el van b*szva...
21/F
Hasonló cipőben járok 23/F létemre.:(
Segítsünk már egymáson! : )
Velem is ugyan ez van. Egyszer akartak összehozni egy sráccal, de szegény... hiába mondták, hogy járni akar velem, semmit sem tett érte, nekem meg nagyon nem jött be, így én sem tettem érte semmit.
És egyáltalán nem biztos, hogy a személységében van baj ha nincs barátnője, társasága, nekem volt két nagyon jó barátnőm, de a középiskola után mind a kettő más városba ment, így aztán, ha egy évbe kétszer találkozunk már sokat mondtam, más társaságom meg nincs, akivel el lehetne menni szórakozni.
20/L
járj el ismerösökkel barátokkal szórakozni vagy csak emberek közé.
ott ugyis felfigyelnek rád!ne ülj otthon ez a lényeg,ha nincs kedved akkor is probálj erőt venni magadon és emberek közé menni.
(irigyellek-bárcsak 19 éves lennék és az életed élhetném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!