Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hol a kiút?

Figyelt kérdés

20-20évesek vagyunk a párommal 3éve vagyunk egy kapcsiban. Bnőm depressziós voltak öngyilkossági kisérletei is, otthon nemérzi jól magát, nagyon sokmindenért ok nélkül kap, nővére tönkreteszi idegileg. Én eztlátva, mert szeretem megpróbáltam elvinni onnét, akár 1albérletbe. De a megbeszélt időre nemtudtam ezt beváltani. Ő aztmondja csak igérgettem,és öngyilkos akart lenni, én megakadályoztam. Mindig aztmondja hogy öngyilkos lesz,mert nemsikerült elvinnem,ott pedig nembirja tovább a szüleinél.pszichológus aztmondta h környezetváltozás kell neki. ezt akartam bevalósitani demint már irtam nemsikerült a megállapodott időre.. Igy aztmondja igérgettem,hazudtam. Pedig tényleg amit tudtam megtettem és megis teszem. és aztmondja ezzel a kudarcal öngyilkosságba kergetem. Tegyük fel ha öngyilkos lesz, engem akkor meghurcolnak rendőrségen. lehet ez olyan amit itt leírnak ? : [link] << mert itt az áll h olyan lelki hatást váltok ki a másik személyből a kudarcal, hogy ö ebbe menekül... szerintetek?

A másik pedig amin rajtavagyok h próbáljuk meg átvészelni ezt az egész helyzetet,én párterápián is gondlkodtam h elmegyek oda, mert nemakarom h baj érje mert féltem,szeretem.. de ha ő igy nemakar együtt maradni akkor mit tegyek ? kérlek segitsetek ! köszönöm

2012. szept. 5. 21:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
am nézethetsz vele olyan történeteket amik szerinted tanulságosak és motiválóak
2012. szept. 16. 20:01
 22/23 A kérdező kommentje:

Próbáltam már olyat mutatni ami tanúlságos, de ha pl vmi szomorú a dolog akk aztmondja h mert elakartam rontani a kedvét ?stb...

Meg hogy ha nemsikerül elvinnem, amit igérgettem, akkor másban tesz kárt, és ugye nemakarom h dührohama legyen?Meg hogy megint megüssön? :S:S hát ehhez már nemtudok mitszólni,csak azt h dokihoz fordulok

2012. szept. 18. 22:00
 23/23 anonim ***** válasza:
akkor inkább halgass 1 kis zenét: http://www.youtube.com/watch?v=p4kVWCSzfK4
2012. szept. 19. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!