Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő alatt múlt el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt múlt el nálatok a szerelem?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyok a párommal, és én még mindig szerelmes vagyok. :)

nálatok hogy volt/van?

2012. szept. 5. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Én már nem szeretem a párodat. :)
2012. szept. 5. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
én nem vegyok az elmúlhat" híve
2012. szept. 5. 18:41
 3/8 A kérdező kommentje:

kedves első!

ezzel most megnyugtattál :)

egyébként jót nevettem rajta :)

2012. szept. 5. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
mi 5 éve vagyunk, de amit érzünk az még mindig szerelem :)
2012. szept. 5. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Általában ez úgy van, maximum 5 évig van szerelem, utána ez átmegy szeretetbe.

Legalábbis az pcihiáter mondta nekem ezt, hogy ez a hormon nem tartható fent tovább 5 évnél, ha valahogy sikerülne is agyi károsodás következne be.

Persze ezután még ott a szeretet. Az meg sokoldalú. Ha esetleg 7-8 év múlva is azt érzed hogy "szerelmes" vagy, akkor még sose voltál az :)

Mellesleg az igazi kapcsolat pont azon a ponton kezdődik, mikor a szerelem átmegy szeretetbe. Igaz nem ez a legintenzivebb, de ez a legértékelhetőbb. Hiszen ennek ellenére is kitartotok egymás mellett. :)

2012. szept. 5. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

"Legalábbis az pcihiáter mondta nekem ezt, hogy ez a hormon nem tartható fent tovább 5 évnél, ha valahogy sikerülne is agyi károsodás következne be. "

o-óóó :) mi 28-n voltunk 5 éve, akkor ezt túlléptük 8 nappal...akkor már károsodom :D

(bocsi, nem hagyhattam ki :D )

N22

2012. szept. 5. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom,én 3 hónapig bírom,utána már nem szeretem.

Összes pasimnál így volt,utána meguntam őket:P

19/L

2012. szept. 5. 19:17
 8/8 anonim válasza:
Én eddig sosem tudtam szeretni egy embert se, mert mindig volt bennük valami ami miatt nem tudtam szerelmes lenni, de 3 hónapja jött egy fiú aki mindent megváltoztatott az első találkozás óta oda vagyok érte, nagyon szeretem még mindig, és a félrelépéseink(ami kb 1x fordult elő) még az sem tudott szét választani minket, és nagyon örülök, hogy végre van valaki akit tényleg szívből szeretek, és így mindennap mosolyogva alszok el, és kelek fel, nagyon jó érzés mindenkinek ezt kívánom, akár eltudnám képzelni vele az életemet is, mert annyira szeretem! remélem nem lesz ez a kiszeretősdi dolog nálunk! :)
2012. szept. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!