Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már szerelmi bánatotok? Amikor úgy éreztétek, hogy nincs értelme nélküle semminek?
Mindenhol őt keresed,hiányzik az érintése,a hangja az illata?? Hogy tettétek túl magatokat rajta??
Én már két éve vagyok külön az exemtől,de mai napig emlékszem az illatára,a mosolyára .... !
Van barátom,de még sem olyan! Túl komplikált vele olyan felhőtlenül boldog voltam bármi problémánk volt szempillantás alatt közös nevezőre jutottunk!
Mit tehetnék hogy elfelejtsem?? Ti hogy felejtettek??
Nem lehetünk újra együtt,azt már nem lehet!!! Pedig ő is ugyan úgy érez mint én ... De neki muszáj a múltam lennie mint ,ahogy nekem is az Ő múltja kell hogy legyek!!
Tanácsokat szeretnék a felejtésre ...
Már minden tőlem telhetőt megtettem,de nem és nem múlik ... Ha véletlen találkozunk vagy nagyon ritkán megkeressük egymást,hogy beszéljünk tudjuk meg ,hogy mi van a másikkal eszméletlen érzésünk van!Pirulunk bámuljuk egymást! S kiváncsian néz rám miközben megkérdezi,hogy 20 év múlva is ugyan ezt fogjuk e érezni,ha egymás közelében leszünk ...
Hogyan fog ez elmúlni ???
Egy szomorú szerelmes lány aki nem találja a világban a helyét ...
Kérlek titeket ,hogy normális válaszokat adjatok!!!
Találj egy másikat aki legalább annyira jó mint ő. Vagy jobb.
De hogy azt hogyan csináld.. aztnemtudom.
Zsocca: mondd csak el nyugodtan!! Az idő nem old meg semmit!! Az érzések az idő elteltével nem múlnak el! Mint utólag kiderült engem el akart jegyezni és elmondjam én lettem volna a világ legboldogabb embere! Nagyon rossz!!!
Mint 14hónap után kiderült,az én apukám és az ő anyuja valahonnan vmi unoka tesók!! Hihetetlen háború lett belőle! Akartunk genetikai vizsgálatot hiszen gyereket is szerettünk volna,de a szülők akkor is háborúztak ... mind ketten tanultunk és nem tudtunk volna csak úgy itt hagyni mindent! Most két évvel a történtek után annyira megváltoztak a körülmények főleg az én életem,hogy szinte romokban van ... Nem tudunk lépni ... De én akarom,hogy elmúljon ez az érzés ... Túlságosan befolyásol mindent mindent ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!