Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szakitanom kellene?
Én még pofot is adnék a barátnőmnek és én hagynám ott, ha aktmodellnek akarna menni. :D
Szerinted a barátod mit fog érezni, hogy egy rakás szerencsétlen csajozni képtelen loser rád fogja verni a farkát?
Egy nő legyen nő, kelljen érte kűzdeni, és nem mutogassa magát mindenkinek.
Úgy látom, csak megerősítésre vársz. Persze neked kell eldönteni, hogy alapvető dolgokban megértitek-e egymást, vagy nem. Részleteken lehet vitatkozni, vagy akár veszekedni is. Az a legjobb családban is előfordul.
Egy foglalkozás, hivatás, életcél pedig a legalapvetőbb dolog. Abban kompromisszumot kell kötni. Ha ilyen kérdésekben nem tudjátok meggyőzni egymást, akkor nem sok értelme a kapcsolatnak.
Ha ez részéről pedig alaptalan féltékenykedésen alapul, mert ilyen a természete, az egy szerető társ számára maga a pokol.
Én azt mondom, valósítsd meg az álmaidat, ne hagyd hogy ilyen dolgok eltántorítsanak!
Válaszokra reagálva:
A modellmunka és a pasi, illetve egy szerető társ nem zárja ki egymást. Megértő, józan, toleráns társ kell hozzá, aki mindenben támogat. Van ilyen! Nekem elhihetitek. Csak meg kell keresni.
Veri, very? Arra is csak büszke lehetsz, ha a puszta ládványodra verik, vagy eldurrannak. Az csak azt jelenti, hogy szuper szexi nő vagy. Én bizony büszke vagyok arra, ha a barátnőmet megpróbálják elcsábítani. Az még senkinek se sikerült és nem is fog. Mert tudod, mi maximálisan megbízunk egymásban. Nem ok nélkül.
vidd el egy fotózásra, bemutatóra. akkor látni fogja hogy működik a dolog...
nem olyan húú de nagy dolog ám. nem egyszer voltam már pár forgatáson(rendező asszisztens vagyok- bár ez mellékes) általában nem foglalkoznak az ott dolgozók a lányokkal, sem a fiúkkal, végzi mindenki a maga feladatát. volt olyan forgatás is, ahol hát nem a ruhák voltak előnyben.. de nem nézte senki a lányokat, van bennünk annyi, hogy ne hozzuk kellemetlen helyzetbe az alanyt, elég neki a kamera is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!