Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagyok, nagyon. Segítenél?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval egy hónapja. Összejöttünk, első két hétben mindennap sok sms-t írt, telefonált, email. Távkapcsolat, de elkérte az anyagaimat, próbál munkát szerezni nekem az Ő városában. Minden 7végén együtt voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, őszintén boldognak tűnt.Aztán mostanra elfogytak az üzenetek, hívások. Csak annyi, hogy iszonyúan fáradt. (Tudom ez nem kamu, láttam, hogy milyen jellegű és mennyi melója van most, elég durva. ) Hétvégén is együtt voltunk semmi nem utalt arra, hogy esetleg meggondolta volna magát. De 2napja csak én írogatok, részéről semmi. Egyedülálló, ebben biztos vagyok teljesen, nem szédít. El vagyok keseredve. Ez azt jelentené, hogy vége? Vagy nem is tudom. Vlmi tanács, hogy mit tegyek? (Ő 32éves én 29, tehát nem tini-tipródás)2012. szept. 5. 15:17
11/15 anonim válasza:
Szerintem is hivd öl őt! Felnőtt ember már,nem 15 éves kamasz! Beszéld meg vele,és tegyetek pontot a dolgok végére.
27/F
12/15 anonim válasza:
lefogyott a pénz a telójáról:S
13/15 A kérdező kommentje:
10/12-es :))) Ezen jót mosolyogtam. Mindennap egymáson lógni egy távkapcsolatban? Paradoxon
Elvileg ma felhív... Meglátjuk
2012. szept. 6. 10:48
14/15 anonim válasza:
Akkor már megérte ide írnom^^:)
15/15 anonim válasza:
Majd ird meg,hogy mire jutottatok, kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!