Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fogad el az anyja? (Én19,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fogad el az anyja? (Én19, Ő22)

Figyelt kérdés

lassan 2éve vagyok együtt a barátommal,de az anyja még mindíg furcsán viselkedik velem...

ha megyek hozzájuk(általában 1héten 2-3szor vagyunk náluk a többit meg nálunk)

de ha hozzájuk megyünk van amikor tök normálisan eltudok vele beszélgetni meg minden utánna meg másik alkalommal tök bunkó meg látszik rajta hogy nem tetszik neki hogy ott vagyok.

De általában úgy vettem le hogy mindíg az a baja hogy ha éppen nálunk vagyunk és nem látja a fiát. azt mondanom se kell hogy ugy bánnak vele otthon mintha 15éves lenne..

nem értem hogy egyszer ilyen egyszer meg olyan... döntse el hogy utál vagy nem.

2009. júl. 28. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem utal ö teged, csak egyszerüen nagyon szereti a fiat, es ezert van, hogy neha utalatosnakerzed a viselkedeset, es ezert van az is, hogy szereti amikor nalatok vagytok a baratoddal. Nincs ezzel semmi gond. Sok anyanak egy lany sem tettszik, aki a fiacskaja közelebe megy, mert annyira tökeletes lanyt szeretnenek a fiuknak, amilyen nem is letezik. Az apukak meg rosszabbak a lanyukkal kapcsolatban. Szerintem ne aggodj, mert ha az anyos latni fogja, hogy boldog melletted a fia, leszall rolad. Sok boldogsagot, es kitartast, es nez meg az Anyad napja cimü filmet.
2009. júl. 28. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbál téged elfogadni a fia miatt, meg nincsen veled baja konkrétan. Csak egyszerűen nem tudja elfogadni, hogy a kisfia felnőtt és van még egy fontos nő az életében. És amikor bunkó, olyankor nem téged akar bántani, hanem a féltékenység tör ki belőle. Kérd meg a barátodat esetleg, hogy magyarázza el neki, hogy attól, hogy te vagy még ő is fontos neki, és semmivel sem szereti kevésbé annál mint amikor még nem jártatok.
2009. júl. 28. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Anyósjelölted erősen küzd magával ezért tudtok időnként beszélgetni. Mindig te leszel az aki elveszi tőle a kicsi fiacskáját és biztos benne, hogy senki sem tudja a gyerekét úgy szeretni mint ő. Évek múlva, ha unoka is lesz, talán jobban elfogad. Csak remélni merem, hogy engem majd nem esz meg a féltékenység ha fiaim felnőlnek,barátnőjük, menyasszonyuk, feleségük lesz s már nem hozzám akarnak bújni. Majd igyekezni fogok...
2009. júl. 28. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Amikor náluk vagy ne csak arról szóljon a történet, hogy néhány mondat után bevonultok a fiú szobájába. Bocs ha nem így van... Többet beszélgess a mamával, esetleg ha szoktatok náluk enni, akkor segíts leszedni az asztalt, mosogatni, lássa azt, ha majd együtt éltek esetleg, akkor lesz valaki, aki legalább úgy fog a fiáról gondoskodni, ahogy Ő.
2009. júl. 28. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Basszus mintha az én sztorimat írtad volna le...nálunk is ez van az anyja nem kedvel, csak mi 1 éve vagyunk együtt és sajna őt is gyerekként kezeli..:S

KITARTÁS!!!

2009. júl. 28. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:) próbálok megtenni mindent,többet beszélgetni az anyjával,de lerí róla hogy annyira féltékeny rám...

mindegy annak örülök csak hogy ez miatt még nincs gond a kacsolatomban,a barátom szerint félreértem az egészet... az utolsó válaszolónak: köszi:)viszont kívánom a kitartást,ehhez aztán jósok kell,fejen is állhatok akkor se fog elfogadni..

mégegyszer köszönöm a válaszokat

2009. júl. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!