Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha a barátnőtökön a ti ruhátok van? Pl alváshoz felveszi a pólótokat, pulcsitokat. és ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:16
11/18 anonim válasza:
Nekem bejön, pont úgy ahogy a kérdező mondja.
12/18 anonim válasza:
én azt szeretem, ha meztelenül alszunk, és azt ha valami szexi ruha van rajta
13/18 anonim válasza:
engem zavarna valamiért. de olyat szoktam csinálni, hogy veszek neki ajándékot és befújom az illatommal:)
14/18 anonim válasza:
Ha a csaj kitalálja, h abban az ingben akar aludni, amit a pasi munkába hord, el tudom képzelni, h nem szereti a pasi.
15/18 anonim válasza:
én odaadom neki ha kéri mert szereti. én meg annak örülök, hogy tetszik neki ennyi.
18/f
16/18 anonim válasza:
Szerintem tök jó! és ha visszakapod a pólódat, akkor totál más illata lesz ugyebár:D
17/18 anonim válasza:
Igen, mert előtte leveszi a sajátját, én jól meghajszolom, aztán tök mindegy mi van rajta, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!