Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petra199 kérdése:

Aki nem keres, annak nem hiányzom?

Figyelt kérdés
Így van ez sajnos?
2012. szept. 4. 21:05
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Igen én ilyen vagyok:) Még is rendes vagyok mármint ilyen téren,és egy normális pasi sem talál meg
2012. szept. 4. 21:42
 22/33 anonim ***** válasza:
Te biztosan egy helyes csaj vagy, hiszen írtad h nyomulnak rád a skacok. Ha mellette még okos is vagy, (értem ezt az előbb kitárgyalt témára) és kedves és aranyos,el fog jönni neked is az igazi szerelem, akivel majd kölcsönösen megérdemlitek egymást. Nem lehetsz te valami túl öreg, kedves Petra:DDD
2012. szept. 4. 21:46
 23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen remélem majd eljön:) Hány évesnek gondolsz kedves..nem tudom sajnos a neved?!:)
2012. szept. 4. 21:50
 24/33 anonim ***** válasza:

Nem szeretném ide kiírni a nevem, szólíts csak úgy szerényen Albert Einstein-nek :DDD 19-nek gondollak, nem is tudom miért?? Talán a neved mellett szereplő 199 miatt, de a stílusodból is kb ez jön le.

Talált?:)

2012. szept. 4. 21:52
 25/33 A kérdező kommentje:
Huhúú...:)) Ez tetszik ha a stílusom 19-nek felel meg:)) amúgy 2 évet vonj le belőle,és megkapod az igazi koromat!:D
2012. szept. 4. 21:54
 26/33 anonim ***** válasza:
Basszus akkor neked ágyban a helyed!! (bocsi csak vicceltem:D)
2012. szept. 4. 21:55
 27/33 anonim ***** válasza:
de eltűntél...
2012. szept. 4. 22:02
 28/33 A kérdező kommentje:
Bocsi csak fáradt voltam mert a tegnap kicsit,fárasztó volt!:) Na köszi ágyban a helyem..:D És te hány éves vagy akkor?:)
2012. szept. 5. 06:58
 29/33 anonim ***** válasza:

Nem, nem mentél aludni, hanem kiírtál egy újabb kérdést, valami ilyesmit: " Valakinek van kedve beszélgetni? Unatkozom és amúgy is szarul vagyok! 17/L"

Így volt kedves Petra?:DDDD

Ha akarod priviben leírom a koromat.

2012. szept. 5. 14:08
 30/33 anonim ***** válasza:

amit aztán a moderátor leszedett, vagy te szedtél le, nem tudom.

Ha van kedved cseverészni, írj privátot, de csak este leszek.

2012. szept. 5. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!