Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petra199 kérdése:
Aki nem keres, annak nem hiányzom?
Figyelt kérdés
Így van ez sajnos?2012. szept. 4. 21:05
11/33 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon sokszor sajnos,főleg amikor az 1 éves kapcsolatomnak ért vége nemrég.. nem volt kellemes érzés,és azóta csak csalódok nem tudom miért
2012. szept. 4. 21:17
12/33 anonim válasza:
bocs ha tévedek, de nem lehet h túl rámenős vagy?
13/33 A kérdező kommentje:
Nem:)) egyáltalán sőt senkire sem nyomulok,mindig engem keresnek a pasik és nem egyáltalán ! És még így is ezt tapasztalom,ezt furcsálom benne hogy nem nyomulok semmi,és mégis ez van
2012. szept. 4. 21:20
14/33 anonim válasza:
és "könnyen megkapható" sem vagy? Általában a pasik jobban tudják értékelni azt amiért meg kell küzdeniük. (én is ffi vagyok)
15/33 A kérdező kommentje:
És képzeld el még az sem vagyok!:D Ez a vicces hogy a srác rám akart úgy "nyomulni" és azt vettem észre,hogy azóta nem keres.. Na vajon miért nem keres már,tudnál nekem erre választ adni?
2012. szept. 4. 21:25
16/33 anonim válasza:
Jól van na, nem kell felkapni a vizrt, nem ismerjük egymást, honnan tudjam h mien vagy?? Én csak segíteni prúbálok kideríteni h mi lehet a baj. Azért tetted fel a kérdést nem, hogy valaki segítsen? :D
Szerintem csak meg akart fektetni a srác, (nem tudom h ez megtörtént-e), ha megtörtént akkor azért lépett mert megkapta amit akart, ha meg nem akkor azért dobbantott mert nem győzte kivárni az alkalmat, inkább lelépett. Ez is egy lehetőség.
17/33 A kérdező kommentje:
Nem kaptam fel a vizet szerintem:) Nem kapott meg sex terén,mert szerette volna de mondtam hogy nem: erre az volt a válasza nem szabad?! aztán már nem is nagyon foglalkozott velem,utána haza mentem és már nem is,több mint 1 hete nem beszélünk:) Elég gáz hogy a 4. úgymond találkozásnál le akart fektetni,pedig mindenki mondta ez egy rendes srác,nem használna ki Blabla:) de úgy látom akkor tévedtem!
2012. szept. 4. 21:32
18/33 anonim válasza:
akkor ezt kipipálhatjuk, megtaláltuk az elásott kutyát. Nem voltál olyan könnyűvérű mint amire számított, nem akart mást mint egy kalandot. Te is így látod?:D Egy másodpercig se búsulj utána, és jól tetted h nem adtad magad oda neki. Az első "vizsgán" megbukott.
19/33 A kérdező kommentje:
Igen és hogy is írjam,nagyon örülök neki hogy nem adtam oda magam neki,mert akkor még jobban egy naívnak,tűnnék és még jobban ki tudott volna használni!:) Akkor most már látom miért nem keres,azért igazad van:mert csak egy kaland lettem volna a számára,de nagyon tévedett ezzel!:)
2012. szept. 4. 21:37
20/33 anonim válasza:
Becsülöm és tisztelem azokat a nőket akik vigyáznak az erkölcsi értékeikre, és nem hagyják magukat bepalizni mindenféle kanos f@szkalaptól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!