Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt szó nélkül lelépő lányok, ha igen miért teszitek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 16:40
1/11 anonim válasza:
Nem érzem szükségesnek, hogy mindenkitől elköszönjek a gyakorin, amikor távozok...
3/11 A kérdező kommentje:
jó, nem így értettem :D
ismerkedés után ha vmi nem jön be a másikon arra értem
2012. szept. 4. 16:43
4/11 anonim válasza:
mert félnek, hogy megbántanak az igazsággal...
5/11 A kérdező kommentje:
ez így nagyon is rendes dolog, de nem lehetne vhogy leszoktatni titeket erről, mert nagyon kellemetlenül tud esni ha ezt kapjuk :/
2012. szept. 4. 16:56
6/11 anonim válasza:
Aki ilyet csinál és azért teszi mert nem akar megbántani, az abba belegondolt már, hogy mennyivel rosszabb ha egyszer csak rádöbben a srác, hogy le van sz@rva? Velem egyszer csinált ilyet egy lány de azt mondom nagyra értékeltem volna ha a szemembe mondja, hogy nem. Így meg, hogy csak szó nélkül eltűnt, azt éreztem hogy egy darab sz@r vagyok aki még annyit sem érdemel, hogy tisztességesen el legyen küldve. Szerintem sokkal megalázóbb mintha kimondanák, hogy ne haragudj de részemről ez nem működik. Meg lehet szépen fogalmazni és akkor nem vészes. Lehet rosszul gondolom, de szerintem meg inkább arról van szó, hogy attól tartanak, hogy a srác majd kiakad és elhordja mindennek a lányt ha elutasítják. Szóval szerintem inkább valamitől való vélelem, nem pedig az, hogy "nem akarom megbántani".
7/11 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon jól megfogalmaztad, teljesen egyetértek veled.
Arra esetleg nincs vmi tipped h amikor előző este még a holnapi napot tervezgeti velem, meg mondja h milyen jó lesz, kérdezget, stb.. és utánna tűnik el?
Csak bebiztosítja magát h nehogy gyanús legyen v direkt azt akarja h szenvedjek? mert egy ilyen után még roszabb, el se akarom hinni eleve h így lelép..
2012. szept. 4. 17:43
8/11 anonim válasza:
Jó kérdés, erre én is szeretném tudni a választ. Az én esetem is hasonlóan végződött. Szóba került egy közös program, mondtam neki, hogy menjünk el egyszer együtt, amire simán rámondta, hogy jó. Azóta nem láttam a lányt. Merül fel bennem a kérdés, hogy ha már tudja hogy nem akar tőlem semmit akkor miért kell rámondani hogy jó, ha esze ágában sincs elmenni velem bárhova is. És mivel azóta nem is láttam, gondolom nem gondolhatta túl komolyan amikor igent mondott a közös programra. Én is sokat agyaltam rajta, hogy miért nem lehet például olyankor tisztázni a helyzetet amikor elhívom valahová, tehát még csak nem is kell úgymond a semmiből előkapnia a témát, hogy figyelj bocs de nem akarok tőled semmit. Ráadásul nem egy olyan alkalom volt amikor elmondhatta volna, hogy nem akar tőlem semmit. Még annyit hozzátennék, hogy ő kezdte az ismerkedést, nem ismertük előtte egymást de tudta, hogy nagyon bejön nekem. Azért ilyen esetben legyen már annyi gerinc az emberben, ha ő kezd bele akkor tisztességesen száll ki a buliból ha mégsem jövök be neki. Szerintem. Ja, és sajnos jól bele is zúgtam, szóval egy jó ideig padlón voltam miatta... Egyébként majdnem biztosra mondom, hogy azt azért élvezte, hogy bejön nekem. Például egyszer mikor nem találkoztunk (közbejött valami) már a vége felé, elég rosszul voltam. Mikor legközelebb találkoztunk mondtam is neki, hogy fájt a fejem meg minden bajom volt, egyből azt hozta ki belőle, hogy biztos azért mert nem találkoztunk.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is pont ilyen volt h a lány kezdett el "nyomulni" és utánna megpattant. Nagyon hasonló volt mint a te eseted :/
Egyébként utánna nem próbáltad elérni? v nem volt elérhető?
2012. szept. 4. 18:41
10/11 anonim válasza:
Közvetlenül utána úgy voltam vele, hogy hagyom a francba, ha ő ilyen akkor ilyen. Egyébként egyszer pár hónappal az "eltűnése" után láttam az új barátjával kézen fogva sétálni, hát borzasztó sz@r érzés volt úgy látni őt, miközben szerelmes voltam belé. :( Később azonban úgy döntöttem, hogy azért ilyet ne csináljon már velem senki, elég megalázó volt ahogy bánt velem, annyit sem kapok hogy "bocs de nem", úgy tűnt el hogy hagyott reménykedni, ezért az egyik közösségi oldalon megkerestem és elbeszélgettem a fejével, tudattam vele, hogy azért ez rohadtul nem volt fair és biztos neki is nagyon rosszul esett volna ha vele bánik úgy valaki mint ahogy ő bánt velem. Bocsánatot kért, és mondta, hogy szerette volna tisztázni a helyzetet de már nem volt rá lehetősége, és megkedvelt de csak mint barátot. Abba már nem akartam belemenni, hogy miért nem tisztázta akkor amikor volt rá nem egy jó alkalom, például mikor hívtam ide-oda... Szerintem jó eséllyel kamuzott de már nem érdekel. Ha tényleg akarta tisztázni akkor lett volna rá lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!