Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? 16/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kis problémám, amire szerintem, vagyis inkább remélem hogy a fiúk tudnak válaszolni :/ kicsi a mellem :/ 155 cm vagyok és 50 kg, szépnek tartják az alakomat is és az arcomat is, de a cicim elég kicsi...a barátom azt mondta, hogy neki így is tökéletes vagyok hogy nincs nagy mellem, de én nem nagyon hiszek neki....:/ Egyik nap eljött hozzánk és felment f...ra. Miután elment én megnéztem az előzményeket(bár tudom kicsit szemét dolog, de jó okom volt rá mivel már nem egyszer kiszúrt velem és ezért nem nagyon tudok hinni neki egyes dolgokban, és olyanra bukkantam ami nem esett túl jól, sőt még sírtam is..:( láttam hogy egy nagy mellű lányt nézegetett, aki nem viselt túl sok ruhát(szerintem aki ilyet tesz fel f....ra az egy nagy rib@nc már bocsi -.-') és ezek után úgy gondolom hogy az ilyen lányok jönnek be neki :/ ez nagyon fájt mivel így sincs túl sok önbizalmam :/ fiúk szeretném ha megmondanátok hogy, miért volt ez? Mert nem tetszek neki, vagy nem vagyok elég jó? Vagy csak egyszerűen azért volt mert pasiból van? Bár szerintem aki igazán szereti a másikat az nem nézeget ilyen csajokat...:/2012. szept. 4. 16:24
11/15 anonim válasza:
Rakhatnál képet és akkor reális választ kapnál. .))))
Egyébként kylie minogue is 155 centi mégis baromi szexi. Az hogy mennyire vagy vonzó nőként nem a melled mérete fogja eldönteni. A férfiak közül legalább a fele bukik a kisebb cicikre, én imádom őket, egyenesen utálom a nagy logó csöcsöket.
12/15 anonim válasza:
1 Az igazi nők a szemükkel hódítanak és nem a mellükkel.
2. Ha neki nem is jönne be van még rajta kívül többszázezer srác akinek a kissebb aranyosabb cici jön be/köztük én is/
3.Örülj neki, hogy nem tőgyed van 40 felett már csak útban lenne. Remélem tudtam segíteni. Ezen ne aggodj én azt mondom.
13/15 A kérdező kommentje:
Azért én nem kívánok semmi rosszat senkinek....de oké, ha te így látod ezt helyesnek, akkor csak nyugodtan irkálj ilyeneket, nincsen semmi baj azzal, hogy elmondod a véleményed de picit úgy érzem, hogy ez már sok..amúgy meg megbántam ezt...
2012. szept. 4. 17:00
14/15 atilis válasza:
Nem kellene állandóan magaddal foglalkoznod, meg állandóan a másik hibáit keresned. Tipikusan lenézed a pasikat, én a barátod helyében egy percet nem foglalkoznék sem a meggyőzéseddel, mert látom, hogy nem lehet, sem hogy egy percet az életéből rád áldozzon. Sajnálom azt a srácot, aki majd mint barátod lesz.
15/15 anonim válasza:
Kicsi vagy kicsi a csöcsöd, de ha valaki fel mer tenni egy olyan képet magáról, amin látszik ruhán keresztül hogy nagyobb a melle mint neked, az már szerinted r*banc? Hát neked az agyaddal van a baj, nem a melleddel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!