Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok a szerelmeteket vagy anyukátokat?
Számomra a szerelmem a legfontosabb a világon. Bízom saját magamban, abban, hogy jó döntéseket hozok, és abban, hogy megfelelő embert választok partnernek. Kerültem már összetűzésbe emiatt a szüleimmel, de kitartottam a párom mellett - egy idő után pedig ők is belenyugodtak.
Anyukád elég kemény veled, hogy nem tart ki melletted jóban-rosszban. Egy szülőnek afféle mentsvárnak kellene lennie a gyerek számára, akihez akkor is lehet menni, ha nem terv szerint sikerülnek a dolgaid. El kellene fogadnia az általa hibának tartott dolgaiddal együtt. Mert jogod van szerető szülőkhöz, akik a te boldogságodnak örülnek a legjobban.
azt kéne eldönteni, ha anyukád rád telepszik-e, vagy okkal, joggal félt
a leírás alapján mindkét fél hibázott már..a párod hazudott, , és nincs is veled...valamilyen okból, anyukádnak pedig nem volt joga választás elé állítani
"Volt amiben nem volt teljesen őszinte hozzám,de lényegében megértem a helyzetét nem haragszok rá.Viszont én eljöttem érte a saját házamból ,és igazából nincs velem nekem ez a gondom."
Ezt a két mondatot nem értem. Ki nem volt őszinte? Kivel nincs gondod? Ki nincs veled?
Ha a hazugság nem lenne, akkor azt ínám, hogy felnőtt ember vagy, a saját életedet kell élned.
De mivel "nincs" veled és még hazudozik is, felejtős. De nem anyukád miatt, hanem mert nincs értelme a dolognak, bármennyire szeretik a gyerekeid. Ha tovább húzod, még rosszabb lesz nekik.
*Egy szülőnek afféle mentsvárnak kellene lennie
Ez igaz, de ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül asszisztál minden hülyeséghez és simán végignézi, hogy a gyerekét kihasználják és megalázzák, majd eldobják.
A pasi hazudozása és a kérdező "megértem a helyzetét és nem haragszok rá" álláspontja ez előrevetíti. Nincs mit megérteni ezen.
Ha ilyen választás elé állítana anyám, gondolkodás nélkül faképnél hagynám. Ha normálisan bocsánatot kérne, utána újra szóba állnék vele...
24/N
Mellesleg ha igaza is van anyukádnak, akkor is milyen viselkedés már az, hogy választanod kell közte és a párod között?! Miért, ha a pároddal maradsz, kitagad? Vagy hogy kell ezt érteni?
Egy igazi szülő nem így bánik a gyerekével. Lehet félteni, meg haragudni rá, de választásra kényszeríteni kocsogség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!