Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1. Biztos kapcsolat,veszekedéssel

2.Bizonytalan kapcsolat/szingliség

2012. aug. 26. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
3.biztos kapcsolat szerelemmel
2012. aug. 26. 16:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kapcsolat amiben ha probléma van akkor azt megbeszélik és nem veszekednek. Ez 14 éve tökéletesen működik
2012. aug. 26. 16:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak ez a 2 verzió van + bónusz kérdés hogy mit tennétek ha már nem lennétek szerelmesek a párotokba viszont szeretnétek?Szakítanátok?
2012. aug. 26. 16:16
 4/16 ASOT ***** válasza:

Miért csak ebből a 2 variációból lehet választani?

És miért gondolod azt hogy szakítani kéne-e? ha már nem lennénk szerelmesek?

2012. aug. 26. 16:18
 5/16 A kérdező kommentje:
Mert én csak ebből a kettőből tudok választani,de nem tudok választani,azért írtam a bónusz kérdést mert a párom igy gondolja és érdekel más véleménye hogy ki mit tenne
2012. aug. 26. 16:20
 6/16 ASOT ***** válasza:

a párod így gondolja??

a párod feladott neked 2 lehetőséget? hogy válassz? Hogy vele maradsz de lesznek viták? Vagy nem maradsz vele és szingli leszel?

vagy hogyan kellene érteni?

2012. aug. 26. 16:22
 7/16 anonim ***** válasza:

2.

De csak ha az első már reménytelen, én utolsó percig küzdök egy kapcsolatért, de ha nem megy, nem működik, akkor nem erőltetem. És akkor inkább egy új vagy a szingliség.

2012. aug. 26. 16:23
 8/16 A kérdező kommentje:

úgy hogy én már nem vagyok szerelmes belé,de szeretem ő viszont úgy gondolja hogy ez egyenlő azzal hogy vége a kapcsolatunknak,na de ezért van ez a 2 lehetőség mert hiába mondja tudom hogy nem fog megváltozni ha vele maradok lesz veszekedés,de viszont egy tartós kapcsolatba lennék amiből lehetne házasság gyerekek

a második verzió pedig azért van mert belefáradtam a sok vitába,hogy olyan dologra féltékeny aminek semmi alapja nincs és hogy a veszekedések oka mindig az én hibám még hanem is akkor is

2012. aug. 26. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Én sokáig az első lehetőséget választottam és szépen lassan egy idegroncs lettem, de nagynehezen véget vetettem neki, az életem legjobb döntése volt. (ha nem tudjátok megbeszélni, helyrehozni.)
2012. aug. 26. 16:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kapcsolatba nem szabad házasság, gyerek!!!
2012. aug. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!