Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
1. Biztos kapcsolat,veszekedéssel
2.Bizonytalan kapcsolat/szingliség
Miért csak ebből a 2 variációból lehet választani?
És miért gondolod azt hogy szakítani kéne-e? ha már nem lennénk szerelmesek?
a párod így gondolja??
a párod feladott neked 2 lehetőséget? hogy válassz? Hogy vele maradsz de lesznek viták? Vagy nem maradsz vele és szingli leszel?
vagy hogyan kellene érteni?
2.
De csak ha az első már reménytelen, én utolsó percig küzdök egy kapcsolatért, de ha nem megy, nem működik, akkor nem erőltetem. És akkor inkább egy új vagy a szingliség.
úgy hogy én már nem vagyok szerelmes belé,de szeretem ő viszont úgy gondolja hogy ez egyenlő azzal hogy vége a kapcsolatunknak,na de ezért van ez a 2 lehetőség mert hiába mondja tudom hogy nem fog megváltozni ha vele maradok lesz veszekedés,de viszont egy tartós kapcsolatba lennék amiből lehetne házasság gyerekek
a második verzió pedig azért van mert belefáradtam a sok vitába,hogy olyan dologra féltékeny aminek semmi alapja nincs és hogy a veszekedések oka mindig az én hibám még hanem is akkor is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!