Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti melyiket választanátok (lent)?
1.Vékony,izmos,van melle de kicsi(75B),kerek.Nem lapos a feneke,kicsi és kerek.Nincs háj a derekán,picit látszódik az izom vonala is.Lábak feszesek,izmosak.Arcra szép.
2. Közepes nagyságú a melle,a feneke nagyobb mint az elsőnek,kerek.A derekán van némi háj,de nem túlsúlyos.A combjai vastagabbak mint az első lánynak.Arcra szép.
Most térjünk el attól milyen tulajdonságokkal bírnak.Tegyük fel mindkettő az esetetek.
Egyiket sem.
Ne legyen kövér, de izmos sem.
Ezek közül viszont inkább 1.
Azért írom mert régebben olyan voltam mint a 2.lány,nagyobb volt a mellem és a fenekem.Sokat sportoltam és olyan lettem mint az első.
Viszont arra gondoltam fel kellene szednem pár kilót,mert szeretnék kicsit nagyobb feneket,melleket.Csak sajnos akkor lenne már egy kis háj is a hasamon,az meg nem tetszik túlzottan.
Azt nem tudom megcsinálni,hogy a mellemből,fenekemből ne fogyjak ha fogyok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!