Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
1. Biztos kapcsolat,veszekedéssel
2.Bizonytalan kapcsolat/szingliség
A szerelem előbb-utóbb elmúlik és marad a szeretet. Minden kapcsolatban előjön majd ez a fázis, hol előbb, hol később.
Amúgy, én azt választanám, hogy megpróbálnék küzdeni a biztos kapcsolatért. De ha tényleg nem vagyok boldog benne, és a párom sem kimondottan, akkor viszont már véget vetnék neki. Hátha egy másik kapcsolatban mindketten megtaláljuk, ami nekünk kell.
Kommenteket nem olvastam.
A kérdésedre válaszolok:
Egyértelműen a második opció.
22F
és ő miként szeret téged?
illetve te hogyan szereted őt?
Ha felteszed magadnak a kérdést és őszinte választ adnál rá (itt nem kell hazudni) akkor mi lenne a válaszod arra, hogy miként szereted te őt? Mint embert akit megszoktál vagy mint a párodat akinél évezed ha hozzád ér ha simogat ha megcsókol stb.??
én úgy érzem persze lehet h nagyon rosszul és nagyon rosszul is gondolom, de ha te szeretnéd őt és valóban vele akarnál maradni nem vetődnének fel benned ilyen és ehhez hasonló kérdések, és telis tele vagy kételyekkel.
olyan mintha a végét járná a kapcsolat csak nem mersz lépni...mert megszoktad őt ismered, és nincs kedved újba belekezdeni....
Ha tévedek akkor viszont fogadd el h ő ilyen, avagy beszéld ezt meg vele mond el neki amit itt nekünk. ÉS ha nem változik akkor a te döntésed h leszel e olyan hülye h kínlódni fogsz egy ilyen kapcsolatban vagy lesz annyi eszed h befejezed.
1-2 hét szünet ne is hívjátok keressétek egymást. Ha könnyen megy a dolog és kibírjátok egymás nélkül, akkor egyértelmű mi lesz a vége. Ha valaki nem bírja ki, akkor megkell beszélni a dolgot. Ilyenkor nem szabad makacskodni, versengeni, egyedül a szívre kell hallgatni.
Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!