Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Cs.: Ő egy kicsit vadabb az átlagnál. Úgymond ő a város ásza. Nem éppen a leggazdagabb férfi. Pincérként dolgozik egy étteremben. Régóta ismerem és nagyon jóban vagyunk. Érzelmileg nagyon belezúgtam és nem tudom, hogy viszont ezt érzi-e.

M.: Új a városban. Azért költöztek ide, mert az apja megvette a helyi bankot. Elmondása szerint első pillanattól belémzúgott és nagyon szeretne megkapni. Nagyon helyes és aranyos is.

A kérdés itt az, hogy maradja Cs-nél és ábrándozzak vagy pedig menjek M-hez és adjak neki egy esélyt?!

És merjem-e bevállalni azt a kockázatot, hogy otthagyom Cs-t, de lehet. hogy szeret. Vagy pedig halasszam el M-t és foglalkozzak Cs-vel?!

2012. aug. 31. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Az egyikbe belezúgtál és mégis mást választanál? Miért?
2012. aug. 31. 15:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kérdezhetem úgy is, hogy miért akarsz összejönni valakivel aki amúgy nem tetszik?
2012. aug. 31. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Válaszd D-t!
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs oylan lehetőség, hogy BESZÉLNI CSvel?
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem elrontottad. Inkább a pincér lesz fülig ottó és a bankár kissé felszínes, de legalább kőgazdag.
2012. aug. 31. 15:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Válaszd M. apját.
2012. aug. 31. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
m, mert a 'város ásza' soha nem biztonságos választás.
2012. aug. 31. 15:59
 8/9 A kérdező kommentje:

akkor úgy írom le,, hogy: Cs.: belezúgtam és a legjobb lenne vele összejönni, de nem biztos, hogy kellek neki

M.: kellek neki és tetszik is

2012. aug. 31. 16:07
 9/9 anonim válasza:

Az elmondottaid alapján szerintem M-et válaszd. Az ilyen Cs stílusú "város ásza" "hippyrockerhülyegyerekek" sosem jelent egy komoly kapcsolatot, esetleg ágyasként fog rád tekinteni egészen addig ameddig nem un meg, és dob ki.

M: Apja megvette a helyi bankot? Na jó, akkor ez is hasonló beállítottságú mint "Cs" ennyire azért nem kell ferdíteni bankokat nem lehet csak úgy megvenni..

2012. aug. 31. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!