Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megeri ezzel a lannyal tovabb szrnvednem?
(bocsi az ekezetekert) szoval az a helyzet h beleszerettem egy osztalytarsamba, akinek nem volt meg baratja sosem, mindossze 4-5 sraccal smarolt, koztuk velem. regota nagyon jo baratok vagyunk, nagyon sokat beszeltunk mar par eve. de a mar emlitett csokunk utan vegkepp beleestem, es amikor tudtara hoztam nem ertette h h akarhatnek tole tobbet. baratai is unszolik egyfolytaban h jojjon ossze velem, de mi mindig ott kotottunk ki h baratsag, bar van aki szerint csak jatszik velem (de ilyeet h lehet csinalni?!).amikor egyutt toltottuk az estet en jol ereztem magam, o nem tudom, mert van h azt llitja elvezte, van h azt h kar volt... mult heten osszefutottunk beszelgetni, ossze is vesztunk... Na ezt elmeseltem egy baratomnak, aki szerint a csaj egy hulye es verjem ki a fejembol mert csak szorakozik, ugy gondolom h igaza is van es a tali ota nem nagyon szolok hozza...
Na kicsit hosszu lett de remelem el tudtok latni par tanaccsal, mert ezt a nemszolokmertharagszom helyzetet nem nagyon birom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!