Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hét után összeköltöztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét után összeköltöztünk, jól tettem?

Figyelt kérdés

2 hónapja ismerkedtünk meg, kb 1 hét után már azon kaptuk magunkat, hogy lényegében együtt élünk, szóval akkor költözzünk össze. Teljesen egyformák vagyunk, célokra, intelligenciára, mentalitásra. Kimutatja, hogy szeret, nagyon is, és én is neki, de vannak olyan napok, amikor inkább mondanám idegbetegnek, mint a kedvesemnek. Akkor semmi nem jó amit csinálok, ne beszéljek, ne vegyek levegőt......aztán lehiggad és bocsánatot kér. Elmondtam neki, hogy nem a bocsánatkéréstől leszek boldog, hanem ha nem csesztet. Nagyon sok mindenben segítettem neki, soha nem is említettem, nem hántorgattam fel, mindent megteszek, hogy jó legyen a kapcsolat, részéről viszont ezt nem látom, csak azt a kényelmet élvezi amit én biztosítok neki. Nem látom, hogy akarna változtatni. Mit tegyek? Most vajon tényleg szeret? vagy csak mellettem olyan rohadt könnyű az élet, mert képes vagyok megoldani a problémákat?

25 L

2012. szept. 3. 22:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 3. 22:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 3. 22:17
 3/20 anonim ***** válasza:
Te aztán igazán bátor vagy...kicsit elhamarkodtátok.
2012. szept. 3. 22:17
 4/20 anonim ***** válasza:
idegbeteg? Mar jobb ha most szabadulsz
2012. szept. 3. 22:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Leírtál mindent,mindent tudsz magatokról.

Egy régi mondás szerint lakva ismerni meg a másikat.És ez igaz is.Mert míg a randikon a szebbik felét mutatja az ember,az unalmas hétköznapokban a másikat is megismered.

Gondolkozz el,hogy ez 20 év múlva is jó lesz-e így,mondjuk 2 gyerekkel.

2012. szept. 3. 22:19
 6/20 anonim ***** válasza:
Fél év az igazi próbaidő. De addig is kommunikáld le neki úgy hogy felfogja neked ez így tarthatatlan.
2012. szept. 3. 22:19
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is rosszul tetted. Az meg vegkepp rossz, hogy te vallalod a dolgok oroszlanreszet. Nehogy azon kapd magad, hogy arrol szol az eleted, hogy ot patyolgatod, nem beszelve arrol, hogy ha mar a kezdetek kezdeten csesztet, s eleg gyakran, akkor mi lesz a kesobbiekeben.
2012. szept. 3. 22:20
 8/20 AndreaMariann ***** válasza:

Így van,elhamarkodtad.

Ha már most idegbeteg,akkor nem tudom,mi lesz később,de elég hamar megmutatta magát.

Ha nem elégít ki,csak leszívja az energiáid,akkor ne maradj vele.Jó?

2012. szept. 3. 22:20
 9/20 A kérdező kommentje:
igen, vannak olyan dolgok amiken nagyon gyorsan felkapja a vizet, de arra rájöttem, ha valami poénnal elviccelem, akkor a mérge is elszáll
2012. szept. 3. 22:21
 10/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szeret... mert igen, a pasik nagyon tudják szeretni a kényelmet, amit nyújtasz...

De, ahogy fentebb valaki írta: 10-20 év múlva is jó lesz ez így? És úgy, hogy akkor a szebbik oldalát mutatni már egyáltalán nem is igyekszik, csak a rosszabbikat? Mert benne van a pakliban...

Teljesen igazad van abban, hogy ne kérjen bocsánatot, az már régen rossz!

2012. szept. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!