Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és még nem tettem túl magam rajta. Baj van velem? (lent)
Egy éve kb csókolózott egy másik lánnyal.
Megbeszéltük,hogy megbocsájtok és nem hozom fel ezt a dolgot,mert abból csak vita lenne.
Próbálom is magam tartani ehhez,de nemrég 2 egymást követő napon is azt álmodtam,hogy újra megcsal,feljöttek a régin érzések és valahogy felhoztam ezt amiből vita lett.Nem veszekedtem,csak olyan sértettnek éreztem magam újra.Nem tudtam elnyomni aznap a rossz érzéseket.
Ő nagyon mérges lett és mondta,hogy megbeszéltük,hogy nem hozom fel,felemelte a hangját is.
Én meg elsírtam magam.Talán hibáztam,hogy 1év alatt még nem tudom túltenni magam,de nem azért hoztam fel,hogy veszekedést kreáljak.
Ő meg ahelyett,hogy vígsztalna és elmondaná(Ha kell 1000X is),hogy engem szeret és nincs mitől tartanom,inkább felhúzza magát és úgy csinál mintha unná a témát.Tudom unja is...de ha a helyemben lenne talán nem így gondolná.
Ha vannak napok amikor rám tör ez a rossz érzés,akkora bűn beszélni róla?
hát mindenesetre tisztellek!
szerintem neki inkább ülni és kussolnia kéne! örüljön hogy hogy még mindig vele vagy! teljesen normális dolog amit csinálsz és el kéne vele beszélgetni hogy azok után ami történt a bizalom kicsit elveszett
De szeretem.És nem csak Ő hibázott,akkoriban eléggé rossz volt a kapcsolatunk,sokat veszekedtünk.
Azóta jobb mióta megbeszéltünk mindent.
Igyekszem azért elfelejteni.Ha már egy kicsit is belegondolok rossz lesz,úgyhogy nagyon kell igyekezni:/
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem tudom ,hogy magyarázzam ezt el.
Egyszerűen elönt ez az elkeseredett érzés,eszembe jut miket írt neki az a nő stb és ilyenkor valahogy egész máshogy tekintek rá.
Nem kötekedem meg semmi,csak kicsit befordulok.Ő kérdezi mi a baj én meg elmondtam.Az érzéseim tényleg nem tudom elnyomni.Ha egyszer szomorú leszek nincs mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!