Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy csaj akivel tök jól el tudtam dumálni, poénkodni. És lett egy pasija. Miért nem velem jött össze?
Visszaírt az SMS-ekre, felvette a telót vagy ha nem akkor visszahívott...
Azt hittem kedvel, de kiderült, hogy csak barátja voltam. :/
az első válaszoló vagyok:
általában elsőre eldöntjük ki tetszik és ki nem... de persze ez változhat szóval ne aggódj! ;)
Huh.... igen, általában előre eldöntjük, hogy valaki esélyes-e pasiként, vagy biztosan csak barát. Nyilván előfordul, hogy megváltoznak az érzelmeink, de viszonylag hamar rájön az ember, hogy ott-e az a bizonyos szikra, az a kicsit több...
Egyébként, lehet hogy félreérthetően viselkedett, pedig nem akart, én is beleestem már egyszer-kétszer ebbe a hibába. Igazából elég sok fiúbarátom van, akikkel gyakran járok el, nagyon szeretem őket és alap nálam, hogy válaszolok, ha írnak valamit, vagy akár csak úgy felívom őket, hogy vannak - épp ezért, ők viszonozzák a dolgot, és ebből ered, hogy nem feltétélen veszem észre, hogy valaki többet akar. Mert természetes, hogy foglalkozom azokkal, akik barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!