Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt egy csaj akivel tök jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy csaj akivel tök jól el tudtam dumálni, poénkodni. És lett egy pasija. Miért nem velem jött össze?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 15:34
 1/7 A kérdező kommentje:

Visszaírt az SMS-ekre, felvette a telót vagy ha nem akkor visszahívott...

Azt hittem kedvel, de kiderült, hogy csak barátja voltam. :/

2012. szept. 3. 15:34
 2/7 anonim válasza:
88%
Mert csak barátnak tudott látni. Ez így fáj de nem tudsz mit tenni ellene.
2012. szept. 3. 15:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Na jó, de ezt a csajok már előre eldöntik, hogy csak a barátjuk leszek, vagy én rontottam el valamit?
2012. szept. 3. 15:40
 4/7 anonim válasza:
Nekem olyan volt sokszor hogy a csaj dobta a pasiját miattam
2012. szept. 3. 15:49
 5/7 anonim válasza:

az első válaszoló vagyok:

általában elsőre eldöntjük ki tetszik és ki nem... de persze ez változhat szóval ne aggódj! ;)

2012. szept. 3. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Huh.... igen, általában előre eldöntjük, hogy valaki esélyes-e pasiként, vagy biztosan csak barát. Nyilván előfordul, hogy megváltoznak az érzelmeink, de viszonylag hamar rájön az ember, hogy ott-e az a bizonyos szikra, az a kicsit több...

Egyébként, lehet hogy félreérthetően viselkedett, pedig nem akart, én is beleestem már egyszer-kétszer ebbe a hibába. Igazából elég sok fiúbarátom van, akikkel gyakran járok el, nagyon szeretem őket és alap nálam, hogy válaszolok, ha írnak valamit, vagy akár csak úgy felívom őket, hogy vannak - épp ezért, ők viszonozzák a dolgot, és ebből ered, hogy nem feltétélen veszem észre, hogy valaki többet akar. Mert természetes, hogy foglalkozom azokkal, akik barátaim.

2012. szept. 3. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha te megértő vagy vele, kedves, mint egy barátnője, akkor nyilván annak is fog tekinteni. Nem azt mondom, hogy legyél bunkó, de muszáj, hogy legyen saját véleményed, amit be is tudsz mondani (ha jó ha nem jó :)), mert csak így fog rád fiúként nézni. Pl nem szabad mindenre bólogatni, ha pl olyanról beszél ami nem érdekel, azt fejezd is ki (nem túl tahón, csak úgy, hogy lássa, hogy nem kábított el teljesen). Ehhez az kell, hogy te kellő távolságot tarts köztetek, mert a lányok többsége úgy működik, hogy te nyújtod a kisujjad, neki az egész karod kell a végén lerágott csont leszel, ha fsz voltál. Néha picit oda kell szúrni :) (lightos, azért nem túl tahó beszólások is kellenek). Én pl nem akarok semmit a lányoktól ezért mindig kedves vagyok és figyelek rájuk, ha kontakt van, illemet tudok, bólogatok és megúszom a továbbiakat (bár vannak akik levágták már, hogy kamu arc vagyok és ezt direkt csinálom, ezek mindent kiszimatolnak :))
2012. szept. 3. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!