Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az gáz ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha a csaj sokkal gazdagabb nálam?

Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem egy csajjal. kb minden téren maximálisan bejön, még soha nem ismertem hozzá fogható lányt. Az az egy gond van, hogy valami iszonyatosan gazdagok a szülei. Én sem vagyok csöves, sőt a fiatal korom ellenére teljesen független vagyok a családomtól már elég régóta, de ez a csaj már-már túl gazdag. Tegnap voltam náluk és a házuk nappalija kb akkora, mint az én teljes lakásom. Szerintetek ez a későbbiekben okozhat gondot, hogy ilyen nagy a társadalmi különbségünk? Egyébként a csaj egyáltalán nem felvágós, tegnapig nem is tudtam, hogy milyen nagy lábon élnek.
2012. szept. 2. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nyilván nem tudsz neki, olyan dolgokat megvenni mint amit apuci, de te mást is akarsz neki nyújtani.

Ha nem felvágós akkor szerintem realista, és tudja, hogy a többségnek nincs ennyi pénze és nem veszi természetesnek.

2012. szept. 2. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Hülye vagy? Vedd el feleségül!
2012. szept. 2. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:

ha most zavar, akkor később még jobban fog...

ha az ember látja előre a hibákat...

de amúgy vágj bele, mert bárhogy alakulhat

2012. szept. 2. 11:06
 4/12 walk w1th mee ***** válasza:
Te megfogtad az Isten lábát haver...
2012. szept. 2. 11:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha emellett értékeli azt, amit te tudsz neki nyújtani, akkor talán nem fog problémát okozni.

Ha viszont zavarja majd, hogy nem a legújabb Iphone-t, Ipadet, Ilósz*rt kapja tőled szülinapjára, vagy karácsonyra, esetleg egy new yorki nyaralást, mert ilyenekhez van hozzászokva, akkor valószínűleg sosem alkottok majd boldog párt.

2012. szept. 2. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet még be is jön neki a te alacsonyabb társadalmi szinted.

Én azt vettem észre, hogy középen van az az anyagi réteg, ahol a szeretet a legjobban ki tud teljesedni mint családi, mint párkapcsolati téren. Tehát hajrá!

2012. szept. 2. 11:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is attól tartok, hogyha most zavar, akkor a későbbiekben még jobban fog. Már volt egy olyan barátnőm, aki szintén sokkal-sokkal gazdagabb volt nálam és egyszerűen olyan igényei voltak, amit tartósan biztos, hogy nem tudtam volna biztosítani, ezért szakítottam is vele. Egyébként egy egyszerű pultos lányról van szó, csak az a gond, hogy az egész szórakozóhely és bár ahol dolgozik az is az övéké, tegnapig ezt sem tudtam, mert egyszerűen nem mondta, csak véletlenül valahogy szóba jött. Annyira kis egyszerű csajszi és mellette okos, művelt, értelmes. Basszus, kár, hogy nem egy mezei, gyári rabszolga.
2012. szept. 2. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:

igen, tényleg ez a lényeg, és nem a, h a csaj tud-e alkalmazkodni, mert ezek szerint biztos tud

hanem hosszútávon ha ez most felmerült benned, akkor zavarni fog, ez ilyen pasi dolog, értem én

hát döntsd el, h ezek alapján belevágsz-e

lehet lesz mondjuk egy jó évetek, már azért megéri

de ha meg már megállapodnál, akkor keress mást

hülye dolgok ezek, az ember azért időnként látja azt, miben sülhet el a kapcsolat...aztán van, h folytatja, van, h nem

2012. szept. 2. 11:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Nehéz ügy. Szerintem ő az első olyan lány, akire nem azért hajtok, hogy megdugjam, hanem a személyisége miatt. Nagyon élvezem a társaságát, már akkor is boldog vagyok ha csak szótlanul nézem.

Megállapodni nem akarok, ahhoz még nagyon fiatal vagyok, de ezzel a kapcsolattal nagyon feles érzelmeim vannak. A szívem nagyon szeretné, az eszem nem.

2012. szept. 2. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de a csaj előbb-utóbb annak fogja tartani. Nem működik tartósan egy olyan kapcsolat, ahol a lány jóval gazdagabb, mint a fiú.
2012. szept. 2. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!