Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz ha a csaj sokkal gazdagabb nálam?
nyilván nem tudsz neki, olyan dolgokat megvenni mint amit apuci, de te mást is akarsz neki nyújtani.
Ha nem felvágós akkor szerintem realista, és tudja, hogy a többségnek nincs ennyi pénze és nem veszi természetesnek.
ha most zavar, akkor később még jobban fog...
ha az ember látja előre a hibákat...
de amúgy vágj bele, mert bárhogy alakulhat
Ha emellett értékeli azt, amit te tudsz neki nyújtani, akkor talán nem fog problémát okozni.
Ha viszont zavarja majd, hogy nem a legújabb Iphone-t, Ipadet, Ilósz*rt kapja tőled szülinapjára, vagy karácsonyra, esetleg egy new yorki nyaralást, mert ilyenekhez van hozzászokva, akkor valószínűleg sosem alkottok majd boldog párt.
Lehet még be is jön neki a te alacsonyabb társadalmi szinted.
Én azt vettem észre, hogy középen van az az anyagi réteg, ahol a szeretet a legjobban ki tud teljesedni mint családi, mint párkapcsolati téren. Tehát hajrá!
igen, tényleg ez a lényeg, és nem a, h a csaj tud-e alkalmazkodni, mert ezek szerint biztos tud
hanem hosszútávon ha ez most felmerült benned, akkor zavarni fog, ez ilyen pasi dolog, értem én
hát döntsd el, h ezek alapján belevágsz-e
lehet lesz mondjuk egy jó évetek, már azért megéri
de ha meg már megállapodnál, akkor keress mást
hülye dolgok ezek, az ember azért időnként látja azt, miben sülhet el a kapcsolat...aztán van, h folytatja, van, h nem
Nehéz ügy. Szerintem ő az első olyan lány, akire nem azért hajtok, hogy megdugjam, hanem a személyisége miatt. Nagyon élvezem a társaságát, már akkor is boldog vagyok ha csak szótlanul nézem.
Megállapodni nem akarok, ahhoz még nagyon fiatal vagyok, de ezzel a kapcsolattal nagyon feles érzelmeim vannak. A szívem nagyon szeretné, az eszem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!