Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az gáz ha a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha a csaj sokkal gazdagabb nálam?

Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem egy csajjal. kb minden téren maximálisan bejön, még soha nem ismertem hozzá fogható lányt. Az az egy gond van, hogy valami iszonyatosan gazdagok a szülei. Én sem vagyok csöves, sőt a fiatal korom ellenére teljesen független vagyok a családomtól már elég régóta, de ez a csaj már-már túl gazdag. Tegnap voltam náluk és a házuk nappalija kb akkora, mint az én teljes lakásom. Szerintetek ez a későbbiekben okozhat gondot, hogy ilyen nagy a társadalmi különbségünk? Egyébként a csaj egyáltalán nem felvágós, tegnapig nem is tudtam, hogy milyen nagy lábon élnek.
2012. szept. 2. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

bizony egy kapcsolat ilyen, h az ember 'ki van szolgáltatva a másiknak', ha így tetszik a megfogalmazás, ez szerintem rád illik...:)

de mérlegelj egy másik szempontot is

tudsz-e felelősséget vállalni, vagy-e annyira felnőtt?

hogy nem csalod majd meg? mennyire ismered magad? vagy még nem vagy készen ilyesmire, mert akkor lehet csak csalódást okoznál neki...

amúgy meg sokat tanulhatnál egy ilyen kapcsolatból

2012. szept. 2. 11:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nevelés kérdése. Ha pl önszántából dolgozott pultosként, az már jelent valamit, ha a szülei belekényszerítették, akkor valószínű, hogy igényei is vannak.

Mi anyagilag olyan középosztályba tartozunk, ahogy valaki emlegette, de egy kétszobás kis panellakásból indultunk használt, örökölt ruhákkal, tanszerekkel. 22 vagyok, de a nem szégyellem a gyökereimet, sőt... büszke vagyok arra, hogy honnan indultak a szüleim és hova érkeztek. Ebből én is sokat megéltem, abban nőttem fel, hogy láttam hogyan kell spórolni és láttam miből lesz a saját szobám és a nagy családi házunk, az álmaim (két kutya) és minden.

Egyszóval ha valaki most rámnéz, akkor csak azt látja, hogy két "márkás" (:D) kutya, nagy családi ház, hatalmas udvar, két autó, egyetem, egy albérlet, blabla... De arra soha nem kérdez rá senki, hogy milyen volt a gyerekkorom, honnan jöttem, mire neveltek.

A jelenlegi állapotomban nem látja senki, hogy volt hogy a szüleim hónapokig zsíros kenyeret ettek, azért, hogy nekünk, gyerekeknek legyen pénz két szelet felvágottra a vacsihoz... Nem látják, hogy 11-2 éves koromig, használt, kinőtt, örökölt ruhákban jártam és azt sem látják, hogy a szüleim arra neveltek, hogy ha elmentem a boltba és a visszajáró 10 forintot megkaptam, annak is úgy kell örülni, mint majom a farkának!

Tehát én azt mondom, ne ítélj elhamarkodottan! Igen, vannak nekem is igényeim, olykor egy mozi, vagy egy vacsora, de hajlandó vagyok meghívni a páromat, vagy kifizetni a részemet, mert nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy együtt legyünk. Nem kellenek 10 ezres ruhák, meg 100-as ajándékok, az egyetlen elvárásom, hogy szeressen a párom és ahogy én nem vagyok vele szemben smucig (meghívom moziba vagy bárhova ha úgy adódik), ő se legyen smucig és olykor vigyen el ő egy állatkertbe vagy bárhova.

Ergo nekem az a javaslatom, hogy ismerd meg ezt a lányt jobban, mert attól, hogy ilyen körülmények között él, még egyáltalán nem biztos, hogy hatalmas gazdagságba, királylánynak lett nevelve! Én pl nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy a szüleim pénze, az a szüleim pénze és nem az én érdemem! Rájuk vagyok büszke és arra, amit elértek, nem magamra, amiért ŐK ilyen körülményeket teremtettek nekem/nekünk és eltartanak a mai napig, amíg a tanulmányaimat végzem.

2012. szept. 2. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!