Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, a sok értelmes csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a sok értelmes csaj miért nem nézi semmibe a gazdagabb srácokat?

Figyelt kérdés

.......miért zavarja ha jobb a kocsid az átlagnál?

.......miért hiszi hogy egy nagyképű köcsög?

stb.....

2009. jún. 25. 10:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
azert mert a legtobb gazdag srac bekepzelt stb en elobb megismerem a szemelyt aztan itelem meg,nah de nem mindenki olyan mint en
2009. jún. 25. 10:52
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
azért mert megvannak a sztereotípiák, hogy aki gazdag és menő kocsival jár, az valószínű beképzelt és nagyképű... ez a többségre sajnos igaz is, persze vannak kivételek!
2009. jún. 25. 10:56
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért lehet, álltalános tapasztalat h aki gazdag az nagképű is egy kicsit!!!De ha tetszik egy lány, az úgy is meg fogod szerezni magadnak!!!Nem kell a szerelemhez csúcsgazdagnak lenned!!!Bizonyítsd be h te nem vagy az a gazdag elkényeztetett Köcsög ahogy te fogalmaztál!!!
2009. jún. 25. 10:57
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Igy van, mert a többség olyan, persze előtte meg kéne ismerni és utánna véleményt alkotni, hány éves vagy?
2009. jún. 25. 10:57
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kérés nemrég, h. gazdag de bunkó vagy átlagos, de kedves srácot választanánk. A kettő együtt már kihagyhatatlan lehetőség :) Sajnos ez a legtöbb emberben berögzött, hogy akinek sok a pénze, az nemnormális. :(
2009. jún. 25. 10:58
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Így van. A legtöbb gazgad srác, vagy nagyképű/beképzelt vagy totál h*lye/naív. Olyan ritka a normális gazdag srác mint a fehér holló. Tudom sokan lepontoznak, de én egyetlen egy gazdag NORMÁLIS srácot sem ismerek.
2009. jún. 25. 10:59
 7/22 A kérdező kommentje:
17-és, egyke (nincs testvérem)
2009. jún. 25. 11:00
 8/22 anonim ***** válasza:

Gondolom, az a "nem" véletlenül került a kérdésbe...

Szerintem a gazdagság csak azoknál "zavaró" akik más tüneteket is produkálnak. Akik mondjuk feltűnően "gizdáznak" az autójukkal, lefikázzák a szegényebbeket, dicsekednek a pénzükkel, csak olyan témájuk van, amiből az derül ki, hogy ők mekkora jó partik.

Amúgy pedig, ha randizol valakivel, az autó nem feltétlenül van ott veletek, nem kerül szóba a pénz, nem flegmázik valaki, nem is lehet ez téma. És ami még fontos, hogy ne csak azzal a csajjal legyen ilyen, akire éppen hajt, hanem mindenkivel.

Szerintem, aki természetesen viselkedik, arról nem hiszik ezt.

2009. jún. 25. 11:01
 9/22 anonim válasza:
Azokat én pl. egyértelműen elismerem, akik önerőből tartanak ott, ahol tartanak (megfelelő/magasabb egzisztencia, stb.), általában őket senki nem is nézi "semmibe":) Ott lehet gond, ha apuci vagy anyuci pénzéből jött össze a jobb kocsi, ilyesmi. Erre gondoltál?
2009. jún. 25. 11:02
 10/22 anonim ***** válasza:
Én már csak azért sem kerülnék ilyen emberrel kapcsolatba, mert ugye megvannak az előítéletek, hogy bizonyos lányok csak a pénzre mennek. Inkább kerülöm az ilyen embereket, rám ne süsse senki a bélyegét. Ha persze nem tudom róla, hogy tehetős, mert nem derül ki (lehet h direkt nem akarja) és valóban vannak érzelmek akkor utólag emiatt nem küldeném el persze..:)))))))))
2009. jún. 25. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!